Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pukkandúr

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétéves szünet, némi hiszti és haragszomrád után ismét a Discovery Channelnek készít sorozatot Bear Grylls, a világ legismertebb tőlélője, az ember aki megissza a saját vizeletét, és ha nagyon kell, egy kecske belső szerveiből is képes házat építeni. Miután én is…..
Pukkandúr 2013.02.08 09:54:25
Jó hír a Gyűrűk ura rajongóknak, hogy december 13.-án éjfélkor már ultrahányós 3D-ben is megtekinthetik a Hobbit első részét, igaz cserébe szinkronizált lesz. Feliratosan szokás szerint a MOM-parkban megy majd. De hogy ezt miért nem bírják a moziban megmondani, az rejtély: A…..
Pukkandúr 2012.12.07 10:57:10
Vasárnap este Jared Gurman és csaja, mint minden rendes ember, a The Walking Dead félévadzáró epizódját nézte otthon, és addig, míg a tévében a zombik vegzálták a jónépet, még senkinek semmi baja nem volt. Amint vége lett a résznek, a pár vitázni kezdett, mint később…..
Pukkandúr 2012.12.07 09:54:25
Nem szeretnénk túl mindent fűzni a Stop.hu itt olvasható, nagyszerű újságírói munkáról és emberségről tanúskodó cikkéhez, illetve annak címéhez, mert minek, lefotóztuk, tessék eldönteni az 1-100-as gyökérméteren hány pontos gyakorlat volt. Ja, a címben emlegett férfi…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
Pukkandúr 2012.04.19 11:31:58
A Sport1 a szombat esti - botrányoktól nem mentes - Vitalij Klicsko-Dereck Chisora összecsapás élő közvetítésére majd 400 ezren voltak kíváncsiak. Az AGB Nielsen adatai alapján a 23 órakor kezdődő mérkőzéssel a fogyasztói szempontból kiemelten fontos 18-49 éves férfiak…..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Pukkandúr 2011.10.24 14:58:55
@KecskeDotyi: egy normális nő várandós, te meg egy hülye faszkalap vagy..
Új-zélandi moha a wellness részleg falán Szerintem nem sokan mentek még rajtam kívül 500 oldalas Pelevin regénnyel a hónuk alatt thai masszázsra. Oké, nyilván nem így terveztem, gondoltam két szaunázás között fogom majd olvasni a medence mellett, csakhogy akkor azonnal kaptunk…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Pukkandúr 2011.05.20 21:17:49
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
Pukkandúr 2011.03.04 09:54:10
Így múlik el a világ dicsősége: Kelemen Anna, a magyar celebvilág egykori királynője, mostanában kénytelen pornós haknikból fenntartani magát, amivel persze annyira nagy baj nincs, ugyanolyan meló az is, mint a BKV-ellenőrködés vagy a behajtás, itt leginkább a képen pirossal…..
Pukkandúr 2011.02.22 15:16:45
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetjük a nap képét: VV Anikó öltözködés közben nem figyelt oda az egyik mellbimbójára, ő viszont igen...
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Pukkandúr 2011.01.17 10:18:22
@kultúrpesszimista: a superbénél már csak egyetlen vércikibb van : az octavia rs, mi ? :) lárifári...
Pukkandúr 2011.01.17 00:16:46
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Pukkandúr 2010.11.21 22:49:24
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Pukkandúr 2010.08.24 14:50:52