Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b3nsz4 (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Metasploit Unleashed kurzust kiszolgáló wikimotor egyik hibáját kihasználva ismeretlen támadók PHP shellt töltöttek fel az Offensive Security egyik webszerverére. A hivatalos álláspont szerint kritikus kárt nem okoztak és személyes adatok sem szivárogtak ki. A támadás nagyjából…..
Még múlt héten kaptam sghctomától pár érdekességet a magyar netről. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot az Aliencomputers-szel is, sajnos sikertelenül... ... egy eleg ismert szamitogepbolt, toluk az ember azert minimum azt elvarna, hogy ne plaintext-ben legyenek tarolva a jelszavak...…..
BuheraBlog Elit Warez deface 2009.10.11 14:38:12
Kredit ezúttal is b3nsz4-é, elit.wanadoo.hu: Adatbázis mentve.. a kb. 27000 user : ) meg gondolkodjon el..Admin felületelit.wanadoo.hu index forrása ..
Sajnos a Hacker kifejezés kezdi elveszteni az eredeti értelmét. Sok tizenéves gyerek azt hiszi hogy a Hackelés gyerekjáték és csodaprogramokkal véghez vihető. Sok ilyen lammer site van. A mindenkilapjás gyökér oldalak azzal kecsegtetik a szerencsétlen látogatókat hogy pár program…..
 B3nsz4 küldte, ajánlanám az ismeretlen üzemeltetők figyelmébe:http://pastebin.com/f219956a5Csak gondoltam szólok.. hogy vigyázzon a nép a hazai warez oldalakkal.. hisz nem nehéz lementeni az adatbázisukat.. és a legtöbb IPB alapú warez külön menti a jelszót.. nem csak…..
b3nsz4 (törölt) 2009.10.11 13:40:12
BuheraBlog Webmail problémák 2009.08.23 10:11:00
A Hotmail ideiglenesen beszüntette a közvetlen képbeágyazási lehetőséget webes levelezőrendszerében, mivel egy Internet Explorerrel történő használat esetén előkerülő biztonsági problémát fedeztek fel a szolgáltatásban. Részleteket ugyan nem tudni, de a Coimputerworld…..