Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninita

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor közkívánatra: beszélgessünk arról, mivel segíthetjük a spontán baba vagy a beültetett embriók megtapadását! 1. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemekEzekről már volt szó (lásd néhány fejezettel alább), most csak néhány momentumot emelnénk ki:- Megfelelőnek…..
ninita 2009.08.24 11:33:41
sziasztok!
Találtam egy "fogamzás teakeveréket" az egyik oldalon, és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek hatásos-e, hogy tényleg segíti-e a megtapadást?Illetve, hogy mikor kell váltani a cickafarkról a palástfűre abban az esetben, ha nem pontosan kiszámítható a ciklus közepe?Nagyjából is jó, mert kb 25 naposak a ciklusaim?
itt a teakeverék:
"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)
- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve
- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)
- cickafarkfű (1.)
- palástfű (2.)
Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.
Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.