Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erwinho

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kivételesen nem főzünk sört mint az a blogtól megszokhattátok. Nem is a kézműves vonalat figyeljük. Következik egy hevenyészett sörteszt a nagyüzemi sörök világából. Pár hete összegyűltünk házi sörfőzők egy kempingben, hogy egymás söreit kóstolgassuk. Egy barátunk…..
Még egy korábban meghirdetett szavazásunk végeredményével lógunk, viszont a hiányosságot most okvetlenül pótolnánk. A fenti címet pedig egyetlen aprócska megjegyzéssel egészítenénk ki - mielőtt érkeznek a "hát az nem is horrorsorozat" jellegű éles szemű megfigyelések. A…..
A nézők sírtak, hogy nincs elég zombi. Hogy nem elég ijesztő. Hogy a szereplők egy helyben topognak, ahelyett hogy mennének valahová. Hogy repetatív az egész. Hogy nem olyan, mint a képregény. Hogy mikor pusztul már el Karl. Meg Lori. Mindennek ellenére az első évadnak 7-8, a…..
Nagyszerű, boszorkányos sorozat lesz ez, kérem szépen, ha a plakátoknak lehet hinni, borzongani is fogunk rajta rendesen. A sztori a salemi boszorkányperek idején játszódik majd, és igen, kiderül, hogy a puritánoknak kurvára igazuk volt, mert banyák igenis vannak. Amerikai bemutató…..
erwinho 2014.03.14 08:02:44
Kis-Szoplák, Nagy-Szoplák, Lányok a bozótban, pajzán munkásnő és felhőpornó - huhh, ez kemény poszt lesz! A Pilis-tető alatt már kétszer is elhaladtam, a tavalyi és az idei Kinizsi Százas résztvevőjeként, de egyszer sem volt időm felmenni a csúcsra. Most pótoltam, és a Nagy-Szopláktól nem messze,…..
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
erwinho 2013.08.02 08:51:39
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
erwinho 2013.03.22 12:00:47