Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuki Ka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert aki öreg, az minimum süket, de inkább még hülye is. És egyébként is, ha szótagolva üvöltünk, hát még a német turisták is megértik, hogy “Mer-re van a sza-bad strand? Nem ér-ted baszd-meg”. Váczi Gergőről legalább egy dolog kiderült: fogalma sincs, hogy ki az a Vitray…..
Kuki Ka 2012.11.07 18:14:12
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
Kuki Ka 2010.05.24 10:39:29
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..