Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.Julcsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kereskedelmi csatornák és az országos bulvárlapok soha semmilyen módon nem működtek együtt, a tévék nem időzítik történeteiket az újságok lapzártáihoz, a lapok pedig nem álcázzák saját értesülésnek a tévéktől átfaxolt sajtóanyagokat. Ez a tétel különösen igaz a…..
Na hát először is bocsánat amiért nem írtam 1 napja,mert igazán nem történt semmi érdemleges.Tegnap előtt elmentem a csajokkal ebédelni egy menza szerűségbe,ahol minden tanuló eszik suli után.De feltűnően jó a kaja,tehát más mint otthon.Aztán hazamentünk,tanulgattam egy…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2010.01.11 08:54:00
       Halihó!Nos, gondoltam jelentkezem már, csak hogy tudjátok, hogy nem hagytalak el titeket. Ez a bejegyzés meglehetősen rövidke lesz, de igérem az információ sokkolni fog benneteket.A tegnapi nap folyamán nem voltam itthon, Mendocinoban, hanem a…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.12.17 05:57:15
 Halihó! Most biztosan megleplek bennetek azzal, hogy sűrű blogáradatot indítok. Hehe, csak legyen időtök felkötni a gatyát! :) A rövid amish sajtgyár kirándulásunk után hazaesvén, máris bele kellett fognunk a hálaadás vacsora előkészítésébe, ugyanis…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.12.13 18:53:14
 Hello mindenki! Most már lassan minden bejegyzésem azzal kezdődik, hogy elnézést kérek, amiért sokáig nem írtam. Azt hiszem lassan már hosszá is szoktok, mert már nem könyörögtök annyira, mint régen! Tegyétek, légyszi! De visszakanyarodva november végéhez, a…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.11.02 05:11:00
 Sziasztok! Egyik nagyon kedves olvasóm kifejezett kérésére, most Halloween blogot írok. Készüljetek fel, félelmetes lesz! Nyugi, viccelek, csak még mindig érzem a töklámpás filinget. A készülödés már egy hónapja tart az év egyik legnagyobb és legjelentösebb…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.09.25 05:45:23
Szép jó reggelt mindenkinek! Hogy vagytok? Nem írtok nekem, és ez nem esik ám jól! Tessék kommentelni! Na de, inkább elkezdem ezt a bejegyzést, mert még harapósak lesznek sokan, hogy nem írtam napokig.  Szeptember 19: Tömör mondatban ennyi: shopping Santa…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.09.18 03:02:00
Hellobello mindenki! :) A hiányzó napjaim pótlásával kell kezdenem, aztán ígérem, áttérek a jelenre! Tehát folytatom is ahol legutóbb abbahagytam. Szeptember 10: Fotózás órámon elkezdtünk a gyakorlattal foglalkozni, nem csak az elmélettel. Hál isten, így sokkal…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.09.14 06:01:00
Imikém!Igaz, hogy itt még csak 13-a van, de otthon meg már 14. Ma 7 hónapja vagyunk együtt. Köszönöm szépen az összes boldog pillanatot, mind nagyon hiányzik. Remélem sikerül júniusban ugyanott folytatni, én nagyon bízom benne! :) Szeretlek.Csók  ♥..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.08.30 07:30:00
Hello mindenki!Ez a bejegyzés most meglepően rövidke lesz, mivel nem írtam posztot. Ne haragudjatok, igérem bepótolom! Sajnos ma nem volt szabad pár órám blogot írni, mivel ez a tevékenység meglehetősen időigényes, és nem lett volna időm befejezni. Ugyanis ha a felénél abbahagyom…..
Utazásom az ismeretlenbe :) 2009.08.24 09:13:00
 Hello everybody!! Első Mendocinoban töltött éjszakám után arra ébredtem, hogy egy óriási macska fekszik az ágyamban, közvetlen mellettem, és baromira nem zavartatja magát, amikor szólok neki. Majd nagy bágyadtan rám pislantott és visszahelyezte a fejét egy kényelmes kis…..