Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smoka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Régi idők emlékére 2009.09.18 20:32:28
Az normális ha borotválom a seggem? nem vagyok b. zi csak szerintem ez higénikus!De az vagy :D Vegyél egy kecskét more, az majd leharapja a szőrt és nem kell beretválni...Lányok, ha egy fiúnak szőrös a háta, az ugye nem menő?De bazmeg, nézd meg Csubakkát meg a yetit is mennyien…..
Előre is elnézést kérek azért, amit tettem. Tegnap TV-t néztem. Illetve kicsit túlzás hogy néztem, inkább azt mondanám hogy kimentem egy cigire, és beláttam a szobába.Az a hír járta, hogy hetvenakárhány nap után végre sikerült Jacko-nak végső nyughelyet találni. Nahh ez hír,…..
Mindenkinek vannak olyan emlékei, amikből igazából semmire sem emlékszik. Emlékezetes emlékezetkiesés...egy jó buli, sok piával, sok haverral, ami után csak az érzés marad benned: "Ez egy kurva jó buli volt"Ezek közül megosztok egy sztorit. Nem saját, egyik haveromtól…..
Agyhugykő B*ssza a csőröm rovat 2009.08.28 20:17:00
Ma egy különlegességgel készültem.Mi lehet az ami egy férfiembernek bassza a csőrét az életben?Arról fogok beszélni, amit rengetegen ismernek. Talán jobban is, mint én. Ez a faj a homo sapiens nősténye. Lányok, nők, asszonyok, bulák, csajok, puncik, némberek, picsák, éppen ki…..
Smoka 2009.08.29 11:36:32
@N@gy: A nők úgy jók ahogy vannak. Most gondolj bele szegény gyógyszergyárak helyzetébe, szerinted mégis hova adnának el annyi nyugtatót ha nem ilyenek lennének? :D Volt nekem is 1-2 bnőm aki mellett a Xanax fogyasztásom egy pszichiátriáét verte :D Dehát ilyen a szerelem.
Agyhugykő Szívlapát-érettek... 2009.08.23 23:39:00
Már nagyon régen nem böngésztem a most következő blogot, de tudom, hogy anno sírtam. egyrészt a röhögéstől, másrészt attól, hogy tényleg ennyire alacsony az a bizonyos kerítés. Fingom sincs, hogy a büdös picsába lehettek ezek elsők a több millióból, de abban biztos vagyok,…..
Smoka 2009.08.24 08:18:08