Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furioso

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ugratja? Ugratja! 2007.09.20 14:33:00
Ha valaki kimaradt volna a Rózsa Sándor című istenkirály sorozat ismétléséből, és nincs meg neki videón sem, itt megnézheti az összes adást. Oszter Sándornál Rózsább Sándort elképzelni sem tudunk, a tarantinós dialógusokat annak idején Hofi Géza is megénekelte egy zseniális…..
Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén. Emó NEM röbban fel (mecsoda meglepetés), így Clairemackó elteheti a mordályt, mi meg…..
Mi persze azt vártuk, hogy tiroli nadrágos dagadékok kergessenek nagycsöcsű dirndlis csajokat a Mol válaszreklámjában, de hogy, hogy nem, nem így történt. Tudják, arról beszélünk, hogy az osztrák OMV, miután megszerezte a MOL részvényeinek jelentős szeletét, magyarheccelő…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..