Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z S

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„In no way can sport be considered a luxury object.” -Pierre de Coubertin-  A vásárlások folyamának taglalását megszakítjuk ismét, mégpedig leghűségesebb kommentelőnk kívánságának teljesítése okán: mivel tegnap csütörtökön tiszteletünket tettük az egyetemi…..
Z S 2011.09.26 17:54:32
"De királynak is születni kell, koronát nem adnak prézliért…" -Kowalsky meg a Vega- Edzéseken már sokszor szóba jöttek innen idézett poénok, de most ezen az oldalon is le kell szögeznem, hogy NST-t mindenkinek kötelező olvasnia, aki szereti a focit, a faszipántos…..
Z S 2010.07.28 11:09:28
„Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isa, por ës homou vogymuk.” 2010. május 30-án kihunytak a fények. Egy pillanatra elsötétült minden, csukott szemmel térdre estünk, szinte éreztük, amint megfáradt végtagjaink nem a gerfloor kemény felületén koppannak, hanem…..
Z S 2010.07.13 21:56:18
Az elmúlt hetekben a közhangulat kicsit felkorbácsolódott, mint a Csendes-óceán a Bolygó Hollandi előbukó orra alatt. Ezen vízpermetes időkben sok minden elhangzott, és az ember már azt sem tudta, hova fordítsa fejét. Megfejelvén a pillanatnyi zűrzavarok és balhék keltette heveny…..
Egy gazdaságis kiegészítő tantárgyam első előadását így kezdte a tényleg kiváló előadó: „Vannak dolgok, amelyekre hajlandóak vagyunk sokat áldozni. Szeretünk magasan lenni, messze látni, gyorsan menni, és ezekért a dolgokért bizony néha sokat is fizetünk.”…..
Z S 2009.12.27 17:06:01
Z S 2009.12.28 18:12:45
@agic14: tök poén a vidámpark, csak az eleje a rossz, amíg nem szokja meg az ember, utána már ki se akar jönni:)
Az elmúlt napok két komoly tanulsággal szolgáltak: 1. Ne ígérjünk soha felelőtlenül postot,  mert lesz aki hiányolja, és úgysem teljesítjük időben 2. Ha egy szelet húst bedobunk a forró olajba, abból lehet nem az lesz, amit akarunk, de egészen biztosan megfelelő…..
Az elmúlt időszakban volt egy szekérderéknyi olyan dolog, ami önmagában teljes mértékben érdemtelen egy postra – mert hát a bejegyzések számát ne szaporítsuk 2 soros hexameterekkel -, de legalább semmi máshoz sem köthetőek, így inkább kimaradnak. Ezt pótolván, és…..
Az elmúlt heti csönd után a kedves látogató arra következtethetne, hogy a világon nem történt semmi, és ebben bizony olyan nagyot nem téved. Valójában azért a semmi kicsit üdítőbb lett volna, mint amivel valójában telt az idő, de hát az élet nem habos torta, így néha bizony…..
Z S 2009.10.23 18:21:57
Az eddigi legfárasztóbb napon vagyok túl, amelynek következtében a világon semmi energiám nem volt tegnap este nem hogy gépelni, de még az eseményeket felidézni sem… bár darabra nem, de időtartamra és energiabefektetésre nézve igencsak sok volt. Tovább után „garage…..