Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meske

4 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehát ott tartottam, hogy eljutottam Speckódokihoz, aki kiírt egy rakás vizsgálatot, amit el kellett végeztetnem. Erre ráment közel egy évem, s csak ezután jöhetett a speciális immunológiai kivizsgálás. Ott azonnal kijött, hogy bizony ez a probléma, és az immunprofesszor meg is…..
Meske blogja Itt vagyok Lányok! 2014.08.04 14:27:12
Lányok annyira gáz vagyok, hihetetlen, hogy fel akartam éleszteni a blogomat és képtelen vagyok időt szakítani :( Félek, hogy nem fogok tudni rendszeresen írni. :( Szóval Szonja 22 hónapos nagylány lett, aki 1 hét múlva kezdi a bölcsit. De sokan lehet, hogy még arról sem tudtok,…..
Meske blogja Felmérek 2013.11.25 12:56:09
Sziasztok, mivel a freeblog teljesen meghalt, itt fogok hírt adni magunkról ha van még ránk érdeklődő.  Szeretném felmérni, hogy hányan vagytok. Kérhetek egy kommentet ide, aki még itt van, vagy újra itt lesz? :) köszönöm, Meske és Szonja :)..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Piroska és Farkas Krumpli 2010.12.16 16:19:00
A krumpliszsákból sorra kerülnek elő a jobbnál jobb alakú modellek, melyekből annyi mindent lehet készíteni. Ezekre itt pl. tollal rajzoltunk és emberkék lettek.Ha meg éppen nincs krumplialapanyag, megteszi a papirbólkivágás is, de befogunk minden dobozkát, cetlit, műanyagpoharat,…..
Csetten és az... Szokeresz? 2010.10.23 18:31:49
Most hogy a jány mán egy hónapot is elrúgta, itt az ideje, hogy vissza térjek ide. A ritmust az élet, nem az ihlet diktálja.Azon a délután, amelyen Ágnes született megint nagyüzem volt (úgy látszik frontszülő vagyok), nagyon kérték a szülészeten a bocsánatot, hogy a…..
Hajnali sötétségben, nyirkos hidegben, aligforgalomban száguldottunk végig az úton, teljes szótlanságba burkolózva. Nem kötöttük be a gyerekülésbe, nem tudtam volna elengedni az ölelésemből, s felkelteni sem szerettem volna. Végre elaludt a vállamon, amíg összekapkodtuk…..
Leragadtam a kommunikációjánál. Egyszerűen azért, mert egy új, varázslatos világ nyílt meg azzal, hogy beszél. Ráadásul régóta, és most már egészen hihetetlenül. Elmeséli a napi történéseket, vagy akár sokkal régebbi eseményeket is. "Voltál a Papával a színpadon,…..
Csetten és az... 34 2010.09.12 21:57:54
Nem hittem volna: de megértük egyben. Fogalmam sincs meske mire alapozta, hogy összejön a 36. hét is, de most már el tudom képzelni. A gyógyszer, amit izomlazítóként Szabou Béla adott, remekül hat. Ennyin múltak volna az eddigi koraszülések????  És most, ezekben a napokban…..
Csetten és az... 33 2010.09.04 12:29:53
Ó Istenem, holnap már 33 lesz, annyira nagyon örülnék. Ha nem lennék a szokásos szorongó fickó, aki most meg azt lesi, hogy vajon eleget mozog-e ez a gyerek, elég ütemben nő-e a hasa, és jajistenem, vajon nincs-e valami új probléma. Na de mondjuk, hogy nincs. Vagy hogy odafigyelünk.…..
Csetten és az... Akkor itt 2010.08.21 14:56:45
Sok sok nagyon kedves levelet kaptam, hogy miért nem folytatom a blogot, és én nem válaszoltam egyikre sem, vagy ha válaszoltam, akkor talán csak annyit, hogy majd. Hát akkor most majd van. Eddig azért nem írtam, mert nagyon nem tetszett ez nekem, hogy publikus ez a blog, elejétől fogva…..
Piroska és Farkas Homokózótervek 2010.08.11 11:30:00
A Nagyiék kertjében lévő zöld egyszeregyes, műanyaghomokozó is menő, előszeretettel turkál benne a gyerek, na de nem vetekedhet a Szomszédmelcsibarátnőméknél lévő hatalmas sivataggal. Ott aztán épülhetnek várak, egy egész városravaló, alagutak, homoksüti kiállítás, igazi…..
Jó, mert pár borongós nap után, a gyerek állandó unszolására ("anyaiskapirgál") rájöttem, mi a jó a vizes kavicsok műanyag gereblyével történő piszkálásában, s azok különféle edényekbe való összegyűjtésében. Jó...
Piroska és Farkas Száradnak 2010.06.26 21:26:00
Hogy mennyi apróság van, ami örömmel tölti el a lelkemet.....Mikor este fürdetéshez készülődtünk, s mielőtt felmentem volna az emeletre, elhaladtam a szárító mellett. A mostanság ritkán előbukkanó nap mégis kikacsintott, mielőtt leereszkedett volna a sötétség, s a…..
Piroska és Farkas Barátnők 2010.06.03 20:42:00
Tessék. Itt még csak egy sóhajóhaj volt a Migyerekünk, és Peni barátnőnk újszülött babáját adtuk egyik kézből a másikba (a legtöbbet valahogy mégis Farkas karjában volt), aki meg már kétésfél múlt.........Most meg itt ülnek az ágyunkon a babaszobában, és együtt nézik…..
Piroska és Farkas Lábjegyzetek 2010.05.15 13:03:00
Gondoltam, lesz pár hetünk, amíg tipeg ide-oda, egyik karból a másikba vetődik,  szép lassan ráérez az egyedülkétlábonjárásra. Komótosan, ahogy eddig sem siette el a dolgokat. Két nap sem kellett ahhoz, hogy felgyorsuljon, anya- és nagyirémisztgető üzemmódra kapcsoljon, és…..
Egyedül van. Lassan elfogadom, hogy hiába is szórtam tele morzsákkal a régi, kitaposott utat,  nem akar már visszakanyarodni rá....... Nem egyszerű a nővérének lenni. Folyton figyelnem kell rá: befizette, leadta, elküldte, telefonált, megbeszélte, felírta, feladta, elolvasta,…..
Történt pedig, hogy Imrééknél a tanítónéniék még elsőben eldöntötték, hogy kiegészítő foglalkozásként néptáncot fognak tartani. Profi tanárt kértünk fel erre, meg is fizettük rendesen négy éven át, ő Ildikó néni a helyi néptáncegyüttes művészlelke. Ildikó néni…..
Ma ültünk Cs-vel  a lopott öt percben, és azt mondta, Cs. ha G. nagy lesz, nem fogja szeretni. Vissza kérdeztem, hogy mit mond, pedig tudtam, hogy miről beszél.  Előre húsz évre tudom, G indulatait, kételyeit, csalódásait, gyötrődéseit, gyanakvásait, düheit és rohamait.…..
Piroska és Farkas Hány 2010.04.15 14:57:00
Kidőlési sorrendben a hányosók a következők: 1. Farkas. Hétfő éjjel hányinger, majd alulról meginduló áradat, levertség, később láz.2. Én. Aki szerda reggel szülői unszolásra visszatértem a gyökerekhez, vagyis átjöttem Anyikáékhoz, hogy Pasi nyugodtan szenvedhessen…..
Csetten és az... Élünk 2010.02.14 22:16:30
Tudom, megengedhetetlenül elmaradtunk - magunktól is. Volt minden, baleset, betegség (enyém), karácsony, szilveszter, születésnap (NyusziT.) és sok nehéz hét, amelyekről nem voltam hajlandó elismerni, hogy nehéz hetek. Kidolgoztam egy taktikát, hogy a nehéz hetek ne tűnjenek…..