Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mp3Pintyo (törölt)

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss, ropogós: megérkezett a Google és a HTC közös telefonja, a G1. Azt hiszem, így elsőre is látszik pár előny az iPhone-hoz képest. Kezdjük mindjárt a billentyűzettel. Aztán: MicroSD, működő (!) wifi, klassz rendelkezésre-állási idő, "always online"…..
Webisztán A hi5 spam marketing 2008.03.27 17:00:00
Ti nem kaptok mostanában ilyen e-maileket a hi5 social networkről?"Szeretnélek felvenni a hi5 barátaim közé. Ehhez meg kell erősítened, hogy barátok vagyunk; ha megteszed, akkor mindketten további tagokkal ismerkedhetünk meg. Kérlek, hagyd jóvá vagy utasítsd el a kérésemet az…..
A YouTube nagy riválisa, a Dailymotion egy hónapja vett egy nagy levegőt, és elindította HD-videómegosztó verzióját.  Videómegosztón hd-tartalmakat én először a Vimeón láttam. Már akkor is az volt a problémám, hogy az ilyen nagy felbontású videók streamelése nem csak…..
Mp3Pintyo (törölt) 2008.03.11 06:47:49
Mit teszünk, ha olyan kérdésre keresünk választ a weben, ami nehezen guglizható és a Wikipedia sem ad releváns szócikkeket? Kiírjuk a Yahoo Answers-re a kérdést, és várunk néhány percet. Máris érkeznek a válaszok. Az Answers a Yahoo sikerprojektje. Rátapint a lényegre a Slate…..
A rendőrség augusztus 27-én lefoglalta Magyarország egyik legnagyobb torrentszájtja, a PoWeR OF FREEĐOM szerverét és az üzemeltető egyéb gépeit. (Bár a felhasználók már 25-én arra panaszkodtak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belépni az oldalra, ez még a szolgáltatás…..
A Google News kísérleti oldalán a cikkekből kivett képek alapján válogathatunk a híranyagok között. A képkiemelés valószínűleg automatikus, mert egyik-másik képillusztráció elég bénán van méretre vágva. Ugyanakkor - ha valóban gép csinálja - valahogy átlagban valahogy…..
WoW - Magyarok Új oldal 2007.05.11 15:24:55
Sziasztok!Ez egy újfajta odlalkezdeményezés. Elsődleges különbség az, hogy itt több szerkesztő lehet, könnyű új híreket hozzáadni, illetve lehet commentelni a bejegyzéseket...
Mp3Pintyo (törölt) 2007.05.11 15:27:27
Mp3Pintyo (törölt) 2007.05.11 15:28:15