Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bargai01

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fehér Beluga bálna a kínai Harbin Polarland akváriumban kápráztatta buborékfújással közönségét. (képek: Northfoto) ..
Na jó, kaptok ma is egy posztot, ha már így nagyjából kihevertem a tegnap esti bulit. Zoltán teljesen pofátlan dolgot művelt a múlt hétvégén: zöld lámpánál szeretett volna átkelni az út másik oldalára, ráadásul zebrán. Nem is csoda, hogy egy autósnak ez nem tetszett, ezért…..
Burzsuj Így síel egy burzsuj! 2010.01.30 13:00:00
Egy vérbeli burzsuj természetesen elutazik valami síparadicsomba télen, még akkor is, ha utál, vagy nem tud síelni. Az ugyanis éppen elég pihentető tud lenni, ha beidomít egy szállodai alkalmazottat, hogy fejbiccentésre whiskyt hozzon neki a medencébe. A szükséges kellékek azonban…..
Bargai01 2010.01.30 21:54:12
Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért.…..
Tegnap, január 25.-én, túljutottunk a hangulatilag hivatalosan is az év legmélyebb pontjának tartott napon, és hogy tovább vigyem ezt az optimista gondolatmenetet, pár nap múlva itt a február, ami seperc alatt fog eltelni, és már itt is a tavasz... ...lehet készülni a nyárra :)…..
Bargai01 2010.01.27 15:37:59