Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SivatagiRohamKukac

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
SivatagiRohamKukac 2010.01.07 15:53:20
@SivatagiRohamKukac: ja , és azért lenne fontos a központozás mert így úgy hangzik mintha két hete ülne a szobájában :D

nem, nem vagyok nyelvtan tanár..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Sötét árnyékként terítette be a férfi életét. Sziasztok! Azt hiszem lenne egy nem mindennapi sztorim a számotokra. Az éjszakai életben kezdtem pályafutásom már nagyon-nagyon fiatalon. Fiatal révén és mert hát pasi vagyok, gyakorlatilag minden hétvégén más lánnyal tértem…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
SivatagiRohamKukac 2009.11.27 10:53:41
 A kapcsolatot megmenteni nem kell félnetek jó lesz. Sziasztok! Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam egy magát baromira tehetségesnek képzelő…..
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
Nem is mertem Ő vele kapcsolatba kezdeni mert féltem a szüleimtől, apukám rendőr volt, a széltől is óvnak még ma is és volt már külföldi udvarlóm (Egyiptomi) akit "nem igazán" kedveltek mert "összetörte" a szívem.A kép innen95-ben kezdődött minden. Én…..
SivatagiRohamKukac 2009.11.05 15:07:34
@Kedves Nard: fasztarisznya... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
SivatagiRohamKukac 2009.10.29 10:55:50
SivatagiRohamKukac 2009.10.29 11:00:40
@Kedves Nard: Lehet, szimplán gonosz vagyok de az öntömjénező mondatoknál, még 3 ugyanilyen, vagy ennél is rosszab csajt kiutaltam volna neki.

A posztoló miért akarta ennyire bizonyítani, hogy ő mekkora király??!!!
Csak nem azért mert k....ra nem így van??!!
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
SivatagiRohamKukac 2009.10.27 14:38:48
@hasznavehetetlen régensherceg: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@tuli_: a legjobb, de a csaj miért nem akart többet menni??? ha egyszer nema fiúk kezdeményeztek? lefogták a fejét? vagy csak azért szopott mert a többiek is? szopott egyáltalán?

esik a színvonal...érdekesebbek az offolós kommentek mint a poszt. :)
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
SivatagiRohamKukac 2009.10.09 19:10:44
@hasznavehetetlen régensherceg: igen ,és még van pofája idejönni egy ilyen poszt után...az még hagyján ,hogy a poszt után de amikor kijelenti, hogy igen szívesen megb_szna egy másik nőt...

tényleg csak gratulálni tudok.
SivatagiRohamKukac 2009.10.10 14:07:26
@kutakodó: "mindennek lehordtak eddig, de azt még nem vágták hozzám, hogy ne tudnék helyesen írni. A hülyéknek most már helyesen írni sem illik, vagy mi?"

Nem, nem illik. Nem tudsz. "Télleg" meg "Költcsönösen" .
SivatagiRohamKukac 2009.10.10 14:09:16
@hasznavehetetlen régensherceg: és nem mellékesen "TÉLLEG" :D:D beteg...
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
SivatagiRohamKukac 2009.10.02 19:15:53
@tetra: "Büdös bunkó vagy és a hozzád illő pasit kaptad."

Miért is?? Jó lenne ha kifejtenéd, mert nem egészen tiszta.

Az ,hogy nem tud egy-két dolgot az 1. 2, ez a pasi is biztos egy Einstein, hogyha neki áll vizsgáztatni a nőjét a kocsiban.
Soha ne vallj szerelmet a kapcsolat elején, értelmetlenség. Valaki vagy érzi, vagy nem. De ha mondod és nem viszonozzák, akkor az a világ legértelmetlenebb és leghitványabb pillanata lesz az életedben. Sziasztok! A történetem 1,5 éve kezdődött, amikor nevezzük A.-nak beiratkozott a…..
SivatagiRohamKukac 2009.09.28 16:21:25
@Tromb: Nagyon helyes tini sztori. Az én tini sztorijaimban füves expasi valahogy kimaradt...lehet ,hogy valamit szarul csináltam ??
 Családi dráma, nehéz mit mondani. Kedves Szakítós! Blogodat olvasgatva jutottam arra az elhatározásra, hogy a saját történetem is érdemes lehet a blogközönség figyelmére, így azt megosztanám velük. A történet tiniszerelemnek indult. Amikor megismerkedtünk én 14 ő 16 meg…..
SivatagiRohamKukac 2009.09.18 10:40:18
SivatagiRohamKukac 2009.09.18 10:42:42
@Peanut33: és látod, ez a nagyon szomorú,hogy 2 közös kisgyermeketek van ,eggyütt éltetek 14 évig, aztán végig nézi ,hogy "a híd alá kerülsz"
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
 A blog történetének ELSŐ verses szakítós sztorija, egyszerűen hihetetlen. Köszönöm. Sziasztok! Szakíts ha bírsz? Hát én úgy tűnik nem tudok..... hiába nem vagyunk már együtt. Még leírni se igazán ami történt, csak egy versre futotta (bár ebbe minden benne van), pedig…..
SivatagiRohamKukac 2009.09.16 18:46:57
@Primula: Kurva jó! Igazad van:D Kurva jó! Gratulálok! Kibaszottul( bocsánat)tettszett...és milyen igaz! :)
 A dolgok változnak.Két éve történt az eset, ha most visszagondolok rá, szerencsére már nincs rám hatással, tök olyan, mintha csak hallottam volna valamikor egy történetet. Akkoriban persze nagyon kibuktam, és igencsak nehezen szedtem magam össze. Nos, volt egy szerelmem, akivel…..
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
SivatagiRohamKukac 2009.09.14 20:38:29
@Muha: igazad van:)
SivatagiRohamKukac 2009.09.14 21:02:42
@Kedves Nard: kösz, már értem :)viszont akkor ritka szar:)
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
SivatagiRohamKukac 2009.08.23 15:22:53
@AdA: bocsika de egy kapcsolat egyiklegfőbb mozgatórugójánaka szerelemnek kéne lennie nem de?

egyébként új vagyok itt :D
SivatagiRohamKukac 2009.08.24 13:35:18
@AdA: szerintem nem, ezzel a kommentel arra akartam célozni ,hogy az emberek legalábbis én észre e szoktam venn,hogy ha a partnerem nem igazán szerelmes vagy pedig egyáltalán nem és felszokott tűnni,hogy mit is akar tőlem ...
SivatagiRohamKukac 2009.08.24 18:56:15
@AdA: nem is tudom ki kötöget bele állandóan a másikba...de ne aggódj nem fogok veled vitatkozni, köszönteem puszi