Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungarian13

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, az AMC a comment:comnak adta csak oda ezt az immáron magyarul is beszélő extra tartalmat, egy Flight 426 című websorozatot amit a The Walking Dead epizódjai alatt sugároztak eddig és sugároznak jövő héttől tovább (mármint az USA-ban) , és egy repülőn játszódik, a zombijárvány kitörésekor. A…..
 A RPCJ Oscar elérhető a fenti füleknél, így nem fog itt zavarni, és egyszerű elérni.Közhírré tétetik, hogy megrendezésre kerül az első Rossz PC Juniorok OscarAz igazi Oscarhoz hasonló esemény, ami 2 hónapon át fog tartani,ahol a legjobb videósok mérik össze tudásukat.És…..
Hungarian13 2010.04.07 16:24:41
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
  Fable. Egy név... Egy játék... Áhh ez nem áll jól nekem inkább vágjunk egyből a dolgok közepébe. A játék története egyszerűde mégsem sablonos. Amint megkaptam az irányítást a hős felett megijedtem. Úristen. Hogy néz ki ez az embergyerek? A feje kétszer…..
Sziasztok! Hamarosan elindul a blog! A blogon a játékkritikáimat tekinthitek majd meg. :) Az első játékkritika kedden-szerdán ma várható! Tartsatok velem ;)Közbejött valami ami miatt nem érek rá jövőhét elején, így inkább most írtam…..