Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kro

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
Úgy tűnik, arra is jó ez a blog, hogy általa kidühöngje magát aktuális posztolónk, aki ezúttal Misimókus lesz. Nem is nagyon csodálom, hogy felhúzta magát, engem is nagyon tud bosszanatani, amikor én állok a dugóban, mások pedig paraszt módon, szabálytalanul kikerülve a sort…..
Újabb külföldi beszámolót kaptunk, ezúttal Mityunak köszönhetően, mégpedig olyan ország közlekedéséről, amit eddig is emlegettetek ugyan néhányan ellenpéldaként a magyarra, de teljes posztban még nem fejtegettük. De most már ilyen is van, ráadásul fotókkal kiegészítve,…..
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
Kro 2009.11.09 00:38:59
@velkedravce: Ontario egy állam, Kanadában található, s nem Amerikában..
Hogy ne érezzük folyton, melyik országban is vagyunk, kell néha egy-egy pozitív sztori, amit ugyan többnyire sokkal kevesebben olvasnak el, mint a hátborzongatóajat. Róbert egy ilyen élményét mesélte el nekünk, úgy rémlik, mintha lett volna már hasonló korábban, de az sem…..
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
Kro 2009.11.08 13:38:51
A sztereotípiákról csak annyit, hogy mióta az eszemet tudom, volt egy Fiat Tiponk 1990-2002-ig, össz-vissz annyi baja volt, hogy 2001-ben tönkrement a vízpumpája, egyébként több 100.000 km-t futott nálunk (de ugyebár az olasz autók a köztudatban szarként vannak nyilvántartva), majd mikor eladtuk, rá pár évre a Pólus center parkolójában láttuk viszont gyönyörű állapotban, benne gyerekülés, stb..ja és az évjárata 1988-as volt..magyarán 21 éves most, és van rá fogadásom, hogy még mindíg az utakat rója. Aztán 2002-től volt egy Opel Astra G 1.4 90LE-s kocsink, amely 2003-ban 62.000 km-nél lett hengerfejes, majd rá pár hónapra elszállt a hátsó fék, aztán a víz forrt érthetetlen okokból, utána az olaj tűnt el heti rendszerességgel, néha kihagyott a szervóhatás..egyszóval 2004-ben elegünk lett, és eladtuk.(a köztudatban az Opel, sosem kop el) Azóta (2004) teljesít nálunk egy Toyota Corolla sedan (1.6 SOL), és egy Toyota Hilux 2.5 turbódízel, mindkettőnek tökéletes fogyasztása, és teljesítménye van. Soha nem volt semmi baj velük, a Corollának a legnagyobb hibája az volt, hogy kiégett a fényszóró izzója:)..a Hiluxnak pedig az akksija merült le. A Hilux nem státusz: tényleg kemény terepen van használva, de akadály nélkül bírkózik meg vele (mindezt 160.000körüli futással teszi). A Corolla pedig most tart kb. 100.000 km-nél, s eszünkben sincs eladni. Egyiket sem. Volt még néhány autó a családomban, de a ladaskodatrabant-féléket kihagynám a '80-as évekből. Nomármost. A Fiat állítólag szar, nekünk mégis egyik legkedvesebb autónk volt. Az Opel állítólag nagyon ott van, nekünk az volt a legrosszabb. A Toyota mindent kibír, nálunk ez be is vált. Mi mégsem köpködünk se az olasz, se a német, se a japán, se a francia, de még a koreai autókra sem. A rokonság körében van elégedett Skoda Octavia, Skoda Fabia, Mazda 323, Renault Clio, Volkswagen Golf, Ford S-max tulajdonos, s maradtunk mi mint Toyotások. K*vára nem számít, h milyen nemzet gyártja az autót..mindenben van szerencsétlen, és szerencsés kocsi egyaránt. Bocs a regényért.
autózz! Csalók az út mentén 2009.09.17 17:57:00
Sokaknak ismerős lehet Vezda László neve, minden bizonnyal ő az, aki kis hazánkban a legtöbb lopott autót találta meg, de legalábbis nagyon sokat, egyik korábbi autóvadászatával kapcsolatban nálunk is jelent már meg poszt. Ezúttal nem lopott autókról, hanem autósoktól lopott…..
Vajon ha be lennének kamerázva a BKV járművei (és megállói) a lenti esetekhez hasonlók akkor is megtörténnének? Az első olvasói észrevételben egy 20 év körüli srácról olvashattok, aki a busz ajtajánál az összes helyet elfoglalta, zavarta az utasokat a felszállásban. Aki…..
Kro 2009.09.18 09:40:00
@schdl: teljesen egyetértek, én ugyanígy cselekszem:)
Kifejezetten szerény nevű olvasónk, Claudius_az_Isten küldte be nekünk az alábbi sztorit egy negatív élményének hatására, pontokba szedve azt is leírja, hogy nekünk, autósoknak mire kell jobban odafigyelnünk, hogy béke legyen és szeretet, no meg hogy elkerüljük a baleseteket.…..
A Comedy Central megirigyelte az RTL Klubtól a filigrán, fekete alapon fehér üzeneteket, amiket az ORTT utasítására kénytelenek két-három havonta kipakolni a képernyőre. A Comedy Central viszont híresen jól nevelt adó polgárian kacagtató, illemtudó vígjáték-sorozatokkal,…..
Kro 2009.09.14 13:09:45
A póló megelőzte a blog arculatváltását, de már akkor is utalgattam rá, hogy az a kép ott az elején nem véletlen, hanem valaminek az előfutára, úgyhogy sejthető volt, hogy visszaköszön a motívum egyszer valahol máshol is. Tulajdonképpen nagyjából másfél éve volt már…..
Kro 2009.09.14 01:04:41
Biztos sokan láttátok már al alábbi két videót, amit Don Blasius linkelt be a minap a sörsátorban, de nekem új volt - bár hasonlót már láttam -, ezért úgy gondoltam, így péntek délutáni levezetésnek tökéletesen alkalmasak lesznek. Én jót röhögtem rajta, aztán persze az is…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
Kro 2009.09.01 11:59:40
Ritka dolog az, amit Mulder csinált. Azért persze érdemel némi dorgálást, amiért kómásan volán mögé ült és majdnem balesetet okozott, hisz talán ha nem egy rutinos taxis jön akkor és ott, talán nagyobb baj lett volna. Viszont ami ez után történt, az az öreg róka…..
Nem tudom, hogy csak a média kapta fel ezeket az eseteket mostanában, vagy valóban sűrűbben fordul elő, hogy valami idióta minden akadályt, táblát, felfestést figyelmen kívül hagyva a legnagyobb lelki nyugalommal felhajt az autópályára forgalommal szemben és fel sem tűnik neki,…..
Utcafront Blog próba 1-2 2009.08.23 12:18:00
 ideiglenes bejegyzés  ..