Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omori

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ágyő, Budapest TV! 2009.08.31 00:40:00
Este 11-kor a piros függöny előtt egy gyertya, egy bagoly- és egy rejtélyes női szobor közt üldögélő Odin boszorkány-főpap még úgy búcsúzott, hogy vele legközelebb holnap délután találkozhatnak a 400 Ft+Áfa/percért tarot- és rúnajóslás-vásárlásban érdekeltek. Arról…..
omori 2009.08.31 23:04:35
Meglepetés!

Bp.Tv tovább müködik.

"Nagyszabású évadnyitó,már több neves közéleti és müvészeti személyiség jelezte részvételi szándékát: 2009. szeptember 3.2009. aug. 30., vasárnap, 10.00.01


Nagyszabású évadköszöntő partyt tart televíziónk a régi,de megujult müsorok szeptemberi ujrakezdése alkalmából,a székház előtti téren, valamint az összes stúdióban.A rendezvény fővédnöke:dr.Lévai Katalin Európai Parlamenti Képviselő, az Európai Parlament Jogi Bizottságának tagja, A Svájccal, Izlanddal és Norvégiával folytatott kapcsolatokért felelős és az Európai Gazdasági Térség (EGT) Parlamenti Vegyes Bizottságba delegált Küldöttség tagja, az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság tagja, A Szocialista Képviselőcsoport Romaügyi szóvivője, Európai Roma Fórum elnöke, Az Izraellel folytatott kapcsolatokért felelős Küldöttség póttagja


A megjelenő vendégsereget Pásztorka Sándor,valamint Berki Béla és zenekara köszönti.A vezető müvészek: Dr. Komáromi István, Poór Péter, Tóth Éva és Leblanc Győző, Pitti Katalin, Straub Dezső, Kopeczky Lajos, és Bóta Gábor, hogy csak a páratlan névsorból néhány nevet említsünk. Az este 19:00- hajnali 02:00 ig tartó műsorban népszerű zenekarok és énekesek lépnek fel. Folyik a sör és az egyéb ínyencségek sora.

A meghivottak sora jelezte részvételét az eseményen.A televizió igazgatósága idevárja Horváth Csaba Budapest főpolgármester-helyettest,az ORTT elnökét: Majtényi Lászlót,valamint az ORTT tagjait is.A néhány hónap mulva induló uj mühold szerződésaláirása a tv-kamerák kereszttüzében történhet meg.Az ételről a népszerű Ali baba gondoskodik, a koktélokat Laisz Andris kavarja.A helyszint lovasrendőrök biztositják majd.Az est fénypontjában a főszponzor által biztositott moziszett kerül a meghivottak előtt kisorsolásra.A hajnalig tartó önfeledt szórakozásra a művészeti és politikai élet legismertebb emberei máris jelezték részvételi szándékukat, amelyet interneten keresztül a világ magyarsága is élőben figyelemmel kisérhet,az egyre európaibbá váló televizió müsorát.


www.bpetv.org/Kozlemeny/Nagyszabasu_evadnyito_mar_tobb_neves_kozeleti_e..._3543_495502.html