Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinnenreve (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel sokan kérték, megosztom veletek a nagy büszkeségemet. Kb 330 körül van, igaz ha nagyon pontos akarnék lenni több volna, mert a gyűjteményeket is 1-nek számoltam. Most mondja meg valaki, hogy nem szebb ez a látvány, mint egy 100-as guriga?Szerencsére hely még van :) ..
Sinnenreve (törölt) 2010.10.22 16:19:05
@freddyD: Hát a folytatásokkal én nem vagyok jóban, mind a 4 holló film megvan, de én is csak a harmadikat tartom nézhetőnek az elsőn kívül, amit imádok. A negyedik szerintem gyalázatos, a másodikban pedig Vincent Perez alakítása nem nyerte el a tetszésemet. Még a sorozat is értékelhetőbb volt ezeknél.
Komolyan mondom, ha van játék, ahol szabályosan látod a sarokban ketyegni a számlálót a soha vissza nem kapott életidőből, akkor az ez. Az utolsó 3-4 perc különösen kegyetlen  Küldte: Angel38..
Sinnenreve (törölt) 2010.06.23 10:23:10
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.01 16:41:00
Ma is próbáltam feltölteni (sikertelenül), itt valami nagyobb gebasz van. Írtam az indavideónak, amint kijózanodnak, szerintem tudnak majd segíteni.Egy videó erejéig most feltölteni máshová szerintem értelmetlen. Remélem a hétvégén már kinn lesz..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..