Regisztráció Blogot indítok
Adatok
- VG -

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban számos izgatottságtól remegő kézzel írt rajongói levelet kaptam, amelyek mind az új album megjelenésével kapcsolatban érkeztek, és amelyekben egyre sürgettek, hogy adjak hírt a dolgok alakulásáról és oszlassam el a kételyeket.Hogy a legfontosabbal kezdjem:…..
Asinus zenekar blogja Stúdiómunka 2010.05.25 11:41:00
Igen, végre elkezdődött a várva várt felvétel!Megfogyva bár, de törve nem haladunk előre a hírnév felé vezető rögös, a köznapi élet tüskés ágaival szegélyezett úton. A következő állomás, hogy a többé-kevésbé begyakorolt számokat lemezre vessük. Ebből a célból…..
Kedves Olvasó,Asszem ideje tájékoztatni a két hónap alatt történtekről és a közeljövő terveiről. Nem mintha sok volna akármelyikből is.Szóval megtörtént a tagcsere, azóta szorgalmas kis méhecskék módjára gyűjtögetjük a hangjegy-mézecskéket (jaj de szar), csak sajnos…..
Asinus zenekar blogja Asinus 2010.03.17 15:43:00
Frappáns és egyszerű név, nem angol, mégis idegen. De mit is jelent? Az asinus latin eredetű szó, jelentése: szamár. Biológiában egész pontosan a szamarak alneme (subgenus) a lovak (equus) nemén belül. A magyar parlagi szamár története időszámításunk kezdetéig nyúlik vissza,…..
Mivel a basszeros kollégának kicsit csökkent a lelkesedése, megpróbálom én életben tartani a blogot. Szóval eltelt ez az esztendő is, és a zenekar már másfél éve fennáll, így hát érdemes összefoglalni az eddigi munkásságot és levonni a tanulságokat.2008 végén vagy 2009…..
- VG - 2010.02.23 22:16:08
@bnii: De majd lesz az is :)
Asinus zenekar blogja Tagcsere 2010.02.15 07:55:00
Féléves közös szenvedés után a basszusgitárosunk, Zomby nem túl meglepő módon úgy döntött, hogy fájó szívvel megválik tőlünk. A részletes okokat inkább a saját tollából idézném:Tegnap megbeszéltük VG-vel, hogy nem folytatom az utóbbi időben egyébként is meredeken…..
Egyszer Youtube-on találtam egy videót, ami összefoglalta 2006 októberét, mondjuk úgy, kiemelte a durvább részeket. A címe ez volt:  "23 of October - this is how we celebrate" vagyis így ünnepeljük október 23-át.  Az igazat megvallva, bár sokan bekaptak egy…..