Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nullszög

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „A próféta körülményes jövője kristályos forrásból fakad.” (instantcoelho)   Pénteken megjelent a Radiohead nyolcadik stúdiólemeze, a King of Limbs. Thom Yorke zenekara a modern kor egyik leginspirálóbb formációja, akik korábban hihetetlen…..
Nullszög 2011.02.22 16:13:06
@rajcsányi.gellért (ergé): Immár sok-sok éve...
Modorosblog A határon túli 2010.07.05 07:00:00
-Na tessék, ezt olvasd: "Megkapta a szlovákiai magyaroktól a piros lapot az MKP" - nagyon helyes. Én is a Mosztra szavaztam, már csak dacból is. Kutyakötelessége mindenkinek egyszer s mindenkorra megtanulni, hogy a magyar kártyával többé nem lehet választást nyerni. Nekünk…..
Nullszög 2010.07.06 12:12:48
  Szlovákia mostanában hisztis picsaként viselkedik, toporzékolnak a magyar irredenták kétharmados győzelme miatt, Slota pedig bizonyára folyamatosan a magyarok miatti nemzethalált vizionál. Választások lesznek, no. Meg amúgy is. Na, néhány mélyszlovák úgy gondolta,…..
Nullszög 2010.05.22 02:14:02
@Ezt a népet sajnáljam?: Támogatandó álláspont.
  Lehet, hogy az Első Online Szlovák-Magyar Flamewar casus bellije lesz, de akkor sem hallgathatjuk el a hírt, hogy árverezik a szlovák koronázási ékszereket:   (via Bede Márton)..
A legutóbbi sportközvetítésünk után következzék hát egy újabb sportélmény, ezúttal Muhi az önzetlen beküldő. Itt már egy-két riporter kolléga név szerint is szerepel, de remélhetőleg nem sértődnek meg, hogy bekerültek a kis Pantheonunkba :-)) Modoros sportkommentátorok,…..
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Nullszög 2009.08.27 01:32:13
Ha nem gondolnám, hogy az Európai Uniónak már a töke tele van a magyar-szlovák diplomáciai konfliktusokkal, azt mondanám, ezt az ügyet most tényleg nemzetközi fórum elé kell vinni. Ficoék láthatóan már nem tekintenek minket tárgyalópartnernek, és visszakézből hülyét…..
Nullszög 2009.08.23 06:47:45