Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RetekArc

30 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizedik sztármustránk kövekezik, benne Shia Labeouf, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Al Pacino, David Beckham és még sokan mások. A kérdésünk most is a szokásos: szerintetek ki öltözött fel az alkalomhoz illően a legjobban és ki az, akinek ez nem sikerült? Kevin Spacey a Ralph Lauren…..
ROFL-net Kedvenc számom 2010.03.21 12:00:00
Egyszerűen megunhatatlan...:D (angol tudás nem árt) ..I is more stronger than Darth Vapour... ..
de Sade márki Credo 2010.03.17 18:03:00
az anyámban, mert ugyan csak egyszer voltam benne, de már rég óta emlegetik a barátaimban, mert kis helyen is elférnek a macskámban, mert szőrösebb a segge, mint az enyéma paprikás krumpliban, mert azt soha nem főzik tévéműsorokbana sörben, mert azt értelmes embereknek nem kell…..
Novemberben volt a Tonight Show két vendége valamiféle valóságshow-s túlélési celebpár, hogy bemutassák közös könyvüket "Hogyan legyünk híresek". Már ott lehetett érezni, hogy baj van, mikor beléptek és a közönség kifújolta őket :D Ilyet még sosem láttam ebben a…..
de Sade márki Goth 2009.12.16 18:14:00
  A temetőben sétálok, koszorút viszek valakinek, este van és csend, látogató alig, szomorúfüzek mormognak ősi siratódalokat az itt levőkért. Hirtelen meglátok három goth lotyót, akik egymást fotózzák az egyik síron, kettő pucsít a fedlapon, a harmadik exponál, és át…..
Kb az utóbbi fél-1 év legnagyobb filmélménye számomra. Megérintő, mégis igen férfias- Clinttől megszokott macsós- alkotás elmúlásról, megbékélésről. A zenéje meg kár, hogy nem kapta meg a golden globeot...   ..
Igencsak elhanyagoltam a bolgot az utóbbi időben. Nem is akkora baj. Nem hiányzik annyira. Volt egykét érdekesség. De valahogy a bejegyzések struktúráját át szeretném alakítani. Túlságosan csevegős felületes lett az egész. Amint van ötletem a változtatásokat illetően, írok...
 Szombat, 5 éves osztálytalálkozó. Jó volt látni egy-két embert. Tetszett, hogy még mindig egy közösségként voltunk képes működni. Tetszett, hogy tudtam irányítani egykét vonalat, szolgáltatni a hangulatot az embereknek. Persze nem én voltam a főkolompos, de kisebb…..
Egy retek átváltozásai Mozi 2009.10.11 11:05:00
Szerdán megnéztük a csúf igazságot. Tipikus csaj film. Nemis kell mást hozzáfűzni. Egy két jó poén, de néhol idegesítő elemek. Kb 4ffi volt a dugig lévő nézőtéren, és én egyedül késve érkeztem meg. Mintha egyedül beülnék erre. LolPéntek District 9. Jó-jó, de azért at…..
Egy retek átváltozásai Gép 2009.10.11 11:05:00
Mivel a fél gépem tönkrement, ki kellett cserélni. Ráment kb az egész első fizetésem:( ..
Mivel immár komoly 3 hete melózom, úgy érzem, némi kompetenciát szereztem annak megítélésében. Az iskola melletti munkáról szólnák pár szót. Szerintem rossz. Egyik oldalról szeretné az ember elvégezni a sulit,így próbál arra koncentrálni, és így a munkára mint egy…..
Egy retek átváltozásai Fogorvos 2009.10.07 12:51:00
Elmentem fogorvoshoz. Nincs semmi komoly problémám, néhány öreg tömést kell átvizsgálni majd. De semmi új lyuk, semmi vészes rosszaság. Pirospont magamnak. ..
Egy retek átváltozásai -Kedv 2009.10.07 12:51:00
Először ment el minden kedvem a kendotól. Maga a sport még mindig tetszik. De sem a szervezés, sem a jelenlegi csapatom nem jön be. Először is rengetegen vagyunk. A csoport, amibe majd kerülök, egyelőre 5-6fős. Az jó lesz, de a terem dugig van emberekkel, nem is lehet elférni rendesen,…..
Végre edzettünk G-val. Hosszú idő óta először. Megállapította, hogy erősödtem. Nagy szó. Sose mondott még ilyet cirka 9 év alatt:DA jövő hetet tanulással kell töltenem. Komoly feladatok lesznek. Házileadás, jövőhéten ZH. Jaj. Kezdek félni.....
Egy retek átváltozásai Suki 2009.10.04 20:40:00
Sukoró egy kis falu a Velencei tó mellett. Leugrottunk családi összeülésre, volt röptúrázás, főzőcske, beszélgetés, íjászkodás, nyestkergetés, napozás, eljegyzés, stb. Minden csupa jó. Nem sokára lagzi lesz ahogy a dolgok állnak:)..
Péntek este elkísértem kedves Á-t shoppingolni. Furcsa, hogy egyedül szeret. Vhogy mindig azt hiszem, hogy a csajoknak kell partner, cipelni a cuccokat, megnézni, hogy áll, ilyenek. Ami jó lenne, mert nekem is kell némi támogatás. Kiis néztem egy frankó cipőt télre. Ám az Á által…..
A minap furcsa szagot éreztem, majd a gépem kikapcsolt. Megadta magát. Hirtelen szükségem volt rá,szóval azonnali szervízkeresés. A legolcsóbb is 6000ft, szóval nemlesz olcsó mulatság. Főleg ha a tippjeim beigazolódnak,és komoly alkatrészcseréket kell eszközölni. Holnap szervíz...
Hát ennyi volt. Az albérló három napot lakott itt. Ma elvitte a cuccait is. Baj is meg nem is. Nem éreztem hogy de jó hgy itt van. Nem érzem, hogy de kár hogy elment. Közömbös...
Újabb színésznőcske aki sokaknak nem lesz ismerős, de a Fűrész rajongók valószínűleg tudják kiről beszélek: Dina Meyerről. Aki pedig nem ismeri annak pedig csak annyit mondok, hogy Rico hadnagy két csótány robbantás között őt blokkolta az űrgyalogsági kempingben. Dina…..
RetekArc 2009.10.02 09:57:54
Egy retek átváltozásai Insomnia 2009.10.01 02:01:00
Holnap 8kor jelenés. Énmeg nemtudok aludni. Így itt kattogok, és csinálom az apróbb feladataimat. Az idő meg mindig kevés:S..
Egy retek átváltozásai Arc 2009.09.30 12:51:00
Edzés végén együtt indultam hazafelé egy harcostárssal. Ez nem is lenne kirívó, mert gyakran megesik. Nade a srác....Kérdeztem merre megy.újpest,szal kék metró.4es6os?igen. nem gyorsabb a deákon át? Lehetséges. Megálltunk a Mammut előtt és megkérdezi. Innen hogy lehet eljutni a…..
A város tele egész jó programokkal, énmeg most táblázom be magam.Péntektől DESIGN HÉT. Ajánlom a lyon-i kapcsolatoknak a sírást, ugyanis 10 napnyi folyamatos kiállítások, szervezkedések, programok a design nevében. Azt se tudom melyikre menjek. Egyáltalán mire lesz időm.…..
Tudomásomra jutott, hogy tegnap városom talán leghíresebb kórusa fog énekelni Pesten. Szerencsére épp ismerek valakit, aki tagja volt a kórusnak, és szerencsére épp rákérdezett nálam, hogy nincs e kedvem megnézni. Mondtam,hogy miért is ne, habár a hangversenyektől tartok mindig…..
Egy retek átváltozásai Albérlő 2009.09.28 18:06:00
A helyzet úgy esett, hogy egy szakítás miatt egy kedves ismerősömnek (Zsuzsi) megszűnt a fedél a feje fölött, és azonnali hatállyal az utcára került. Az üres szoba kártyát felhasználva kapott kvártélyt minimum 1 hétre, maximum összeveszésig, vagy bepasizásáig. Cserébe majd…..
Egy retek átváltozásai 1 hét 2009.09.28 17:58:00
Az elmúlt hét igen sűrűre sikeredett. Mivel beálltam melózgatni szabadidőmben, így kb minden nap 8-21óráig feladat volt, vagy épp utazás suli és meló közt. Ez igen uncsi lehet akkor, amikor el van szakadva a fülesem, így dúdolás és nézelődés volt a program:)A munka igen jó…..