Regisztráció Blogot indítok
Adatok
On-Ly

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! 4 videót csináltam CSAK a játék demojáról!El sem merem képzelni mennyi lesz majd magából a kész játékból! Jó szórakozást hozzá! ..
On-Ly 2009.11.08 11:58:12
@Senshi Inoue: sztem Laja arra gondolt ha meg lesz egészbe a játék akkor azt is mutassad be :D
Sok változtatás nem történt az asztalon, így a kinézetről nem ejtenék szót. Viszont találunk pár ikont. Torrent nálad is megy, mint sokaknál. PS helyett gimp, ami szintén egyre jobban terjed. Yahoo messengert viszont kevés embernél láttam már. Szerintem nekem sincs olyan…..
Egy elég régi látogatónk jelentkezett újra, ezúttal is több képpel, így szombatra szerintem nagyobb lélegzetként jó is lesz. Korábbi asztala itt található, az erre adott pontokat köszöni is :) Küldött képeinek száma hat, ebből ha megengeded, a szerintem legjobbakat tüntetem…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
On-Ly 2009.10.02 20:55:51
@Zsolt211: azért töröltem mert akkor te lettél volna az első és nem freddy :D és nekem is szi.. :D
On-Ly 2009.10.02 21:02:15
On-Ly 2009.10.02 21:02:56
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
A Chips and Cola blog szerkesztője felkért egy interjúra, és én elfogadtam. Holnap, azaz aug. 25-én ezen az oldalon nézhetitek élőben az adást. Rajtam kivül Reactor lesz még jelen, Várunk mindenkit szeretettel. Aki nem fogja nézni az adást, az se bánkódjon, mert az interjú videó…..
Agyhugykő Egy kis freestyle 2009.08.23 14:57:00
Szasztok! Ha már jómagam is foglalkoztam extrém sportokkal, akkor itt egy kis csemege. Modern parasztoknak kötelező. Mondjuk ekkora faszságot már nagyon régóta nem láttam, de ez az én bajom. Van itt minden, trial, backflip, kickflip, flip-per... bazdmegfaszom...és még azt hittem én…..