Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_blzs_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ment ez olyan könnyen Kanye Westnek. Eredetileg február 11-én kellett volna jönnie a lemeznek, aminek menet közben már három címet adott, végül egy negyedik a The Life Of Pablo lett a befutó. Helyi idő szerint aznap délután lejátszotta az egész lemezt New Yorkban, de végül nem jelent meg az…..
Nálunk pénteken zárult le a harmadik évad, és ezzel a lendülettel robog is tovább a negyedik első fele - a tv2 úgy döntött, hogy leadja a sztrájk előtti részeket még tavasszal, aztán a többit majd később - de akadnak olyanok, akik a sorozatot az amerikai vetítéssel párhuzamosan…..
A Vacsoracsata és a Hal a tortán egyre kevésbé érdekesek, de az RTL-nek mégis sikerült elérnie, hogy egy pillanatra fölkapjuk a fejünket. A Blikkből és az RTL-es Reflektorból megtudhattuk, hogy a Tv2-től nem olyan régen elbocsátott/önként távozott Sváby Andrást sikerült…..
_blzs_ 2008.04.14 14:25:08
www.youtube.com/watch?v=Bz-yEFUiIcU&feature=related

ez a hét kib@szott nagyot szólt és kenderbe verte az egész konkurenciát! torrentről lekaptam és valóban szórakoztató volt, de nem tartom valószínűnek lesz még csak hasonló is!?!

...svábyt, én még látni sem nagyon láttam...
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.14 09:20:00
Vihar a biliben ismét: Neil Patrick Harris, a HIMYM egyik főszereplője mégsem mondta azt, hogy a Britney-haknikra hajazó "stunt casting", azaz "várhatóan nagy nézettséget hozó, de teljesen felesleges vendégsztárok sorozatban való szerepeltetése" (és még mondja…..
Ilyen is ritkán van, hogy egy Nap-Kelte-videót nem azért rakunk be, mert ciki. Tegye mindenki 10 percre félre, vagy küldje le sörözni a Lakat T. Károllyal szembeni ellenszenvét, és nézze meg a Tűzvonalban főszereplőivel készült interjút. Maga az interjú nem egy nagy szám, Lakat T.…..