Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natgirl

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
Kedvelem Lily Allen-t, a fellépő ruhái azonban gyakran okoznak meglepetést.Nincs ez most sem másképp. Pedig először tényleg nagyon jól nézett ki ebben a sötét farmer-fekete rövid blézer kombóval, csak aztán egy kissé kimelegedhetett... és a zakótól megvált... hmmm...…..
Katy Perry a Brit Awards alkalmából Hello Kitty-girl-nek öltözött be. Szeretem Katy különleges, sajátos stílusát, Hello Kitty-t azonban nem különösebben. Ebből kifolyólag ezt az öltözékét Katy-nek most nem igazán tudom értékelni, ráadásul ezt a rózsaszín-fekete-cicás…..
Mischa Barton a BlackBook magazinban borzalmasan sminkelve. Szerencsére a képek többsége fekete-fehér... ami sajnos nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezeken sokkal jobban nézne ki.A sminkmesternek mindenképpen adnék egy hatalmas fekete pontot...
Natgirl 2009.08.23 18:09:48
Giorgia May Jagger-ről az orosz Vogue áprilisi száma közölt le egy fotósorozatot. Háát.. ööö... azt eddig is tudtuk, hogy nem a legszerencsésebb géneket örökölte... már ami a külcsínt, de legalábbis a száját illeti... de azt leszámítva, valószínűleg valamilyen -…..
Natgirl 2009.08.23 17:44:10
Amy Adams lesz a W magazin májusi címlaplánya. A fotókat Craig McDean készítette, és valljuk be, remekül sikerültek - legalábbis nekem mindegyik kép nagyon tetszik... és mennyire szép Amy! ..
Natgirl 2009.08.23 17:40:15
Nyári vagy még inkább késő tavaszi, vékonyan kötött ruhácska a Millytől. És bár nem szeretm a rózsaszínt (illetve csak nagyon kevés árnyalatát), ennyi éppen belefér.Tetszik...
Natgirl 2009.08.23 17:35:03
Arlenis Sosa Peña a német Vogue májusi számának címlaplánya.Akárhányszor látom ezt a lányt (például itt, itt és itt), mindig egészen más arcát mutatja. Még csak húsz éves, úgyhogy azt hiszem elég sokat ki lehet majd még hozni belőle. Vajon hol és hogy fog feltűnni…..
Natgirl 2009.08.23 17:34:18
A karkötő a kézfej csontozatát imitálja. Elég morbid ötlet, és maga az ékszer is elég ízléstelen. Delfina Deletrezz tervezte.Neked hogy tetszik? Hordanád?via mundochica..
Natgirl 2009.08.23 17:21:25
Akármennyire is próbálom ezt a nadrágot stílusosnak látni/elképzelni, sajnos nem megy. Nem tudok csak a Blaha-aluljáróban vagy a Moszkva-téren csövező punkokra asszociálni ennek a furcsán koptatott farmernak a láttán.Pedig az árából kiindulva - 326,29€ (közel 100.000 Ft) a…..
Natgirl 2009.08.23 16:12:56
Wow!Scarlett Johansson pózol a francia Elle júniusi számának címlapján. Sötétbarna hajjal, karcsún, smink nélkül (?), gyönyörűen.Annyira szép, hogy elállt a lélegzetem.....
Hmmm.... ..
Natgirl 2009.08.23 12:55:57
Valamikor még együtt pörgögtek... aztán Kate nem bírta tovább a komoly függőségekben szenvedő Pete mellett.A fotósorozat - melyet Mert & Marcus készített Roberto Cavalli közreműködésével - remek lett. Kate Moss gyönyörű - pont olyan itt még, ahogy szerettük, Pete Doherty…..
Az orosz Vogue szeptemberi számából - melynek Kate Moss a címlaplánya is - érkeztek meg hozzánk a képek.A fotós Sølve Sundsbø, a stylist Simon Robins, Kate pedig Gucci, Balmain és Alexander McQueen ruhákat visel...