Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yeah You

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 8ker blogon megjelent Blaha Lujza téri tervek apropóján beszélgettünk a Blaha Lujza tér aktuális helyzetéről, közlekedéséről, a tér nagyságáról és arról, hogy mi a helyzet azokkal a hajléktalanokkal, akik a téren tartózkodnak.   A Blaha Lujza Tér Tervei És Március…..
Ahogy megígértük, folytatjuk összeállításunkat a ruhabolondokat is akut vásárlásgyűlölővé változtatni képes bolti problémákról. A hajtás után újabb vevőszomorító eseteket talál, amelyek bár nem a legégetőbb problémák, de valamiért mégis nagyon idegesítőek tudnak…..
Yeah You 2011.03.21 23:01:51
Tally Weijl: üvöltő 'falusi búcsúi', pardon, Dokk-disco-stílusú zene. Kivétel nélkül mindegyik üzletükben. A Mammut-ban lévő próbafülkék vmi lokál kokott-öltözőjét akarják imitálni. Rohadt sötét, vékony neon a tükörrel párhuzamosan. Fekete falak, a tükör széltében-hosszában szintén cigarettacsík méretű. Nem tudom, ezzel mit akartak elérni, de hogy nem látod magad a tükörben, az biztos.

A Promod fülkéit szeretem, tágas, általában van szék, hatalmas tükör 2 oldalról, viszonylag jó világítás. 2 akasztórúd, az egyik fej, a másik derékmagasságban.

Women'Secret: tágas, van hely pakolni, de ahány üzletükben csak jártam, sehol nem volt klíma- vagy nem volt normálisan beállítva? Nyár, tél: dögmeleg. Ami nem tűnik fel, ha az eladótérben vagy, de a fülkéknek mázsás bársonyfüggönye van. Azon levegő se ki, se be. Próbáláskor egy idő után tuti, hogy csorog az emberről a víz. Jut eszembe, 1-2 éve nyáron a Westendben lévő üzletben leárazás: ötszáz ember tolong az üzletben. Megkérdem az eladólányt, elromlott a klíma? Igazán be lehetne kapcsolni. Ja, az egyáltalán nincs is!

New Yorker: Westend, Árkád, Vörösmarty. A próbafülke ilyen csapóajtó jellegű. A nyakamig, ill. lábközépig ér. Ez olyan ciki...
Előfordult a W-ben, h pont vetettem le a pólómat, szemben a csapóajtóval. Ott jön el egy magasabb pasi, simán befigyel felül, én meg ott állok melltartóban. Alul meg az látszik, h toporgok a levetett csizmámon, mert a járólap persze retkes, mint állat...

... bár ez általános probléma. Sáros szőnyeg, pormacskák, hajak, cérnák. Tényleg csak záráskor lehet takarítani, nap közben nem lehet ellenőrizni a tisztaságot?
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
Yeah You 2011.03.21 22:43:21
@MaCS_70: Nekem is 'nagyon jó ismerőseim', konkrétan 3 bme-n végzett környezetmérnök és egy biomérnök szerint nem kéne erőltetni a bp-i csapvizet, annak visszamaradt hormontartalma miatt.
Persze mostanában egyaránt nagyon megy a Fővárosi Vízművek és az ásványvizek marketingje is, de számomra nem ez mérvadó, hanem a tények, adatok. Ami szeint Pesten jobban jársz, ha palackozol. Persze ebből sem mindegy, melyiket veszed- és nem a drágább a jobb!
Vidéken, a szüleimnél karsztvíz van- na ott nekem se jut eszembe máshonnan inni, tökéletes a csapvíz.
Viszont vannak rokonaim Vas-megyében, ahol a víz olyan klór-, és poshadt szagú egyben, hogy vhogy az embernek gusztusa nincs hozzá...ráadásul a falu határában folyik a Marcal, ami az iszapömlés után még fél évvel is vöröses-szürkés, élővilág 0, hadd ne soroljam. Na én azon a környéken tutibiztos, hogy nem innék mostanában a csapból.
Vagy Békés-megyében, ahol az eu már felszólította az önkormányzatokat, h rendezzék a víz-kérdést, annak arzántartalma miatt? Persze nem történt semmi- amikor a hírek arról szóltak, h lajtoskocsik járják Szabadkígyóst és Újkígyóst, rákérdeztem barátaimnál, akik ott laktak- lajtoskocsinak hírét sem hallották, se előtte, se utána.
Erről ennyit.