Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swede

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jogászkodás mára mintha szitokszóvá vált volna, és persze van az a helyzet, amikor a jogi okoskodás inkább zavaró, mintsem hasznos, ugyanakkor egy kertes ház tulajdonosának is számít a törvény szava. Az én házam, az én váram - tartja a mondás, és sokan akár szó szerint is veszik ezt, pedig a…..
Már olyan régen sikerült írni, hogy gyakorlatilag azt is mondhatnám, hogy az Arizónai álom sorozatának második szezonját indítjuk a mai nappal. Valójában azonban egyszerűen csak annyi történt, hogy az elmúlt hétvége kicsit visszafogottabbra sikerült a rendkívüli események…..
Vagy azt is mondhatnám, hogy a nap, melynek végén Fernando beismerte, hogy ha a szálláson Jessica Alba várná anyaszült meztelenül, akkor bizony elküldené aludni, de iziben. Cseppet sem akarom túlértékelni saját teljesítményünket, mert a Főnök minden bizonnyal megállapította…..
1600 km autózás, 100 km buszozás, 60 km motorcsónak, 45 kilométer gyaloglás, 1 kilométer úszás, vagy 2000 méter szintkülönbség és elköltött 350$, de az élmény megfizethetetlen! Nem esek abba a hibába, mint a nyugatról hazaeső gazdag nagybácsik, akik azzal búcsúznak, hogy ha…..
Arizonai álom Hispanic blues... 2009.09.17 06:12:36
Az eddigi írásokból, és ennek megfelelően egyszersmind eddigi élményeimből a filmek alapján kialakuló legpozitívabb képünk köszönhetett vissza az USA-ról: bulik, nagyobbnál nagyobb apartmanok, jókedv, gazdagság, nyugalom, csodás egyetemi épület. Ez mind igaz is, és mindezt…..
swede 2009.09.17 17:30:27