Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Debrecenről

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben elfelejtettem azt is megemlíteni, hogy a kapzsiság még egy formában jelen volt a rendezvényen. Az Ady Endre sugárút piacán ugyanis egy édességárus azt panaszolta el nekünk, miközben kiszolgált minket az egész nap hosszasan keresett törökmogyoróval,…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Debrecenről 2009.08.22 23:23:47
@dongó: Szerintem az a blogger, aki eleve nem mond igazat, nem érhet meg túlságosan nagy olvasottságot. Ezáltal nincs nagy szükség arra, hogy kételkedjünk benne. Ha valakinek az írása nagy figyelmet kelt, az valószínűleg azt jelenti, hogy van abban valami, amit összehord.

Ha viszont a hatalom nem mond igazat, nincs más választásunk, mint kételkedni, különben a fejünkre nő, és eltakar a hazugsága.

Másodsorban ezen blog írójáról tudom, hogy kicsoda, részben ismerem a szakmai múltját és az alapján példás, hiteles embernek tartom. Nem úgy, mint azokat, akik általában a bársonyszékben ülnek.
A debreceni Virágkarnevál tipikusan olyan esemény, amelyre értelmes ember életében egyszer ellátogat, utána pedig messziről elkerüli. Na jó, ez nem feltétlenül igaz, hiszen a gyerekek remekül elszórakozgatnak a végeláthatatlan embertömegen, a virágoskocsikon, az…..