Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watchman21

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Watchman21 2009.08.28 12:34:08
@Luc: S2 licencelt verziót le lehet tölteni a www.monova.org -ról
Mintegy másfélmillió forintot ér az a zsákmány, melyet arany ékszerekből loptak össze Cserkeszőlőn – közölte kedden a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ismeretlen tettes vagy tettesek felfeszítették a családi ház ajtaját, ahonnan kizárólag arany…..
Megfiatalított csapattal, kisebb költségvetéssel is a dobogót célozza meg a hétvégén rajtoló bajnokságban a PLER KC férfi kézilabdacsapata. A nyáron több játékos is távozott a csapattól, közülük a legnagyobb veszteséget a válogatott jobbszélső, Harsányi Gergely…..
Fegyverrel raboltak ki egy utazási irodát kedden a főváros XI. kerületében. A Bartók Béla úti utazási irodába belépő férfi fegyverrel a kezében a pénz átadására szólította fel az ott dolgozót, majd miután azt megkapta, gyalog elmenekült. Lövés, személyi sérülés nem…..
Németh Krisztián a görög élvonalban szereplő AEK Athén, Simon András a spanyol másodosztályú Cordoba kölcsönjátékosaként folytatja, jelentették be az angol klub honlapján. Németh és Simon 2007 nyarán igazolt a Liverpoolba, a tartalékcsapatban jól…..
Romániában építi fel legnagyobb európai üzemét a PepsiAmericas (PAS) amerikai üdítőital-palackozó és -forgalmazó társaság. A Pepsi-termékeket gyártó vállalat 30 ezer négyzetméter alapterületű üzemet létesít Bukarest térségében 150 millió…..