Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denemkretén

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
denemkretén 2009.08.23 19:30:39
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
denemkretén 2009.08.23 17:15:04
@Bukowszky: csak hogy lehet akkor hogy a sok ember aki nem szereti mégis megválassza több cikluson át.
Szembe kellene nézned az igazsággal..
Olyan politikai erőről és elitről nem hallottam aki mindig az igazságot mondja.Olyanról sem akinek ténylegesen üvegzsebe lett volna! És a Fidesz sem valószínű hogy ilyen! Politikában bárhol a világon erkölcsökről beszélni vicc
Itt a mértékekkel van baj!
És azzal hogy amíg nem a szocik voltak kormányon addig működött az ország, most meg nem. És ne fogd a válságra, mert a bajok már előtte is megvoltak...
denemkretén 2009.08.23 17:30:36
@belekotty: Igen kb. ez van amit leírtál.
A társadalom komplett felelőssége ez.
Mindenki fel van háborodva, hogy Monokon bevezetik a segélyre, a kártyával igénybe vehető szociális segélyezést,-mely nyomon követhető.Nem megy a pénzünk ezután legalább ott,- piára cigire meg játékgépbe...Mert ugyebár a támogatásokat mi pengetjük be, nem a bodzaszedők a bodzaadóból!
Változtat valamit kormányunk ezen? Semmit.
Az ottani önkormányzat helyi rendelettel teszi törvényessé ezt a lépését!
És már 300 önkormányzat akarja ezt a módszert bevezetni!
Nagyon egyszerűen meg lehetne ezt a dolgot oldani.Segélyekért munka, és a társadalmunk azon rétege akinek ez nem erőssége az egyszerűen továbbállna.