Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goj28

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügy egy kártérítési per története, el lehet rajta rágódni. Ezek a perek úgy látszik mindig ugyanannál a bírónál kötnek ki. A Zugügyvédnek a következő megállapítás tetszett legjobban: A bíróság arra az okszerűtlen megállapításra jutott, hogy a felperes az…..
goj28 2009.11.21 22:43:24
@jobbosbalos: Egyetértek, sőt, szerintem szükséges is. Az úgy ítélkezőket, mint Kakálló, egyenesen egy szégyentáblára kellene kitenni. És az összes általa okozott kárt vele megtéríttetni, még akkor is, ha ez nála teljes vagyonelkobzást jelentene. És ha hajléktalan lesz emiatt, akkor bevonulhat a börtönbe. Már rég odavaló.
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
goj28 2009.09.24 13:21:50
@Mazsola66: te bakasari fekudj le a furediddel a neten kívul ne pont a zugugyved blogjaba és hagyd hogy megvalaszoljak a 2 fontos kérdest: 1. mer helyezte hatalyon kivul a birosag a jogeros kozbenso iteletet ami az egyutmukodesi kotelezettseg elmulasztasan alapult. 2. mer jelentette fel kukaloekat lopasert a birosag.
Ezek targyszeru kerdesek a mocskolodas az amit te csinalsz elobb volt az itelet utana a kritika hogy a "hangyafaszba" befolyasolhatta volna a birot kukalo viselkedese osszekevered az okot az okozattal bar a te utcasarki csampas trampli nivodon ezen nem lehet csodalkozni
goj28 2009.11.15 23:10:16
@drbankjogasz: Kakáló Judit csak félig orosz, az apja volt orosz, 56-ban együtt lőtt Bata Istvánnal a frradalmárokra. Az apát még "Kjukalov"-nak hívták. Ezt a nevet magyarosította a lánya Kükálóra, úgy hogy az orosz "ju"-betűt ü-re írta át, az orosz "ov" végződésből pedig csinált egy magyar hosszú ó-t. Így keletkezett ez a fura vezetéknév. Az anyja magyar zsidó származású nő, innen a Judit keresztnév. A szennyizes társasház 4 lakásos, ebből két család zsidó származású, a harmadik pedig orosz, a Kakálóval hasonló korú nő még ma sem tud rendesen magyarul. Talán oroszul beszélte meg a banyával az ítéletet. Károsult felperes az egyetlen magyar ebben a társaságban...
goj28 2009.11.21 22:38:09
@bankjogász: Ezt a nagyon buta és nagyon korrupt Kakállót ideje likvidálni. Csatlakoznánk az akciódhoz. Vedd fel a kapcsolatot a másik károsulttal, akinek a kártérítési keresetét ugyanezekkel a szavakkal vágta haza: a továbbiakban pontosítsa keresetét, ugyanúgy irat- és jogellenes döntést hozott, ugyanúgy leszarta az összes szakvéleményt, és kijelentette a tökrossz működésképtelen csatornáról, hogy az jó, és semmi köe a kárhoz. Közben most is lapátolni kell belőle a többiek szennyvizét. Írj a kukalojudi@freemail.hu címre.
A diplomás felperes megsértődik az ítéleten, sajátos módon felpiszkálja a bírókat, akik még sajátosabb bosszút állnak az elégedetlenkedő felperesen.Tisztelt Zugügyvéd!Cikkem a „Bírói műhiba – büntetlenül” c. írás folytatása, de nem azzal végződik, hogy a…..
goj28 2009.08.23 17:05:30
@jerem: Mi az hogy nincs koze az itelethez annak hogy a biro zsido vagy nem zsido. Nezdmeg aszt a radios pofat az iwiwen. Bennem osszeallt hogy mer fogta a biro az o partyukat. Zsido a zsidonak nem vajja ki a szemet. Meg hogy a zsidozasnak nincs koze az egeszhez. Csak esszamit mas nem. Ha zsido vagy megnyered a pertz ha nem elveszted.
goj28 2009.08.22 13:36:41
@gaspartilla: Orulok hogy vegre valaki lemerte irni hogy mi fojik a magyar bírosagokon. en azert jottem ki ide amerikaba mert egy perben elvesztetem a lakasomat. ugyved aszonta tuti hogy megnyerjuk. ezerszazalekig igazunk volt. asztan mikor elveszettunk aszonta hogy az ellenfel is zsido meg a biro is es hogy a magyar birosag tele van veluk. magyar ember magyarorszagon zsido ellen nem bir pert nyerni. majd csak akkor megyek haza ha hallom hogy gyozot a jobbik. ez egy szar zsido orszag rosszabb mint izrael mert ot legalab egymas nyakat torik ki de magyarorszagon mindig a magyaroket. en nem csodalkozom hogy elvesztete kukalojudit a pert es azon sem hogy zsidok most mar birosagi engedejel szarnak a magyarok fejere. jeremet a biroval egyut likvidalni kellene