Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voyager82

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tele van a város szerelemmel, nem baj, ha egyedűl vagy (Rádió); de baj." Vége már. Akartam, hogy véget érjen, túl sok volt immár a jóból. Azt reméltem, olyan lesz, mint a filmeken. Tűzijáték, rózsaszín felhő, kis kifli - nagy kifli, elutazni ketten…..
A Litera és az Olvasóliget "Bevállalod?" című pályázata elindult.A kiírásban olvasható feltételek mellett várjuk a pályázók egyperces kisprózai műveit a szerelemliget@gmail.com és a litera@litera.hu emailcímekre.Minden pályamű - érkezési sorrendben - felkerül a…..
Bevállalod? Elek András: Omnia 2009.08.21 01:20:30
A vér íze és a kávé illata. Az a rohadt csésze.Fél öt van, virrasztástól zsibbadtan nézem ahogy nappallá sárgul épp a világ, és itt ez az íz és az illat, és a verandán megjelenik a tavalyi Júlia.Szerda volt, ugyanitt ittuk a kávét, akkor mér füle volt a csészének és nem…..
voyager82 2009.08.27 13:01:41
Mosolygós(sic!:) szerelmi történetszereplők: :-| (♂) és :-|(♀):-|:-|:-) ;):-/;):P:-O :) ;;) O:-);;)-;{@--<--@;) ;) ;;) :-X :-xx-: <3 <3 ..
voyager82 2009.08.27 13:00:33
@sello: Ha a Hannibál-blogot megnézi valaki, ott pontos eligazítást talál, és akár koncertre is mehet gratulálni.
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első fordulóban a blogon publikálásra kerülés sorrendjében a…..
voyager82 2009.08.22 23:12:17
@Arashifan: Túllépi a 3000 karaktert, így nem felel meg a pályázati kiírásnak, vélhetőleg ezért nem tették ki.
Wordben meg tudod nézni: 3756 karakter (szóközökkel 4405).
Párizs, Harry’s Bar, üres asztalok, senki nem ül le, ez egy amerikai bár, a vendégek a pult körül tolonganak. A második sorból előbb-utóbb bekerülsz a belső körbe. A jobb karomat én is feltolom a bárpultra, könyöklésre pont jó magasság, nehezen fészkelem be magam, szemben…..