Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üveges Kata

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üveges Kata Vallomás 2009.09.26 13:27:35
A kiszolgáltatóság mértéke tőlem is függ. Néha nagyon nehéz a helyzetem, de nem segít, ha nyavalygok! Gyakran vagyok elkenődve, inkább tipródós alkat vagyok. De aztán jön valami kis jó, ami feldob és már pörgök is tovább. Látszólag vidám és erős vagyok, de ha valami baj…..
Üveges Kata Séta Vele 2009.09.25 14:59:49
- Hadd egy kicsit a labdát! - Pedig már jól megy! Nézd!:) - Látom! - mosolyog - De most szeretnék mutatni valami újat! - Mit? - kérdezzem és már hagyom is a labdát. Megyek, de látom, hogy egy szűk út felé indul. Megijedek, de Ő rám kacsint: - Ne félj! Csak kövess…..
Én „csak” mozgássérült vagyok   A Batthyányi téri Szent Anna templomba volt a gyülekező, ott egy szentmisével kezdtük közös utunkat. Mivel én új voltam, mindenki azt hitte, hogy engem is vezetni kell, mert nem látok. Így sokszor kellett elismélteni, hogy…..
Minden rendben volt abba a házában, ahol a szüleim éltek! Földi szemmel legalábbis! Nagy ház, öt szoba, három tv, két számítógép, nagy kert, kutya, tyúkok. Apa, anya, kisfiú, kislány, nagymama, ebből állt a család. Mindenünk megvolt, csak a legfontosabb hiányzott: Jézus! Nem…..
Neki futottunk, elrúgtuk a labdát és… mellé!:S Naná, hogy a Déliben jó villamosra csak rossz irányba szálltunk fel. Oké! Végállomáson (Hűvösvölgy) leszállás, futás a másikhoz, arra fel és nyomás… Kicsit késve, de megérkeztünk a Villányi úti Szent Imre…..
Üveges Kata Engem küldj 2009.08.22 14:16:22
Szeretnék elmenni innen, mert nem érzem jól magam. Egyedül vagyok. Olyan helyre szeretnék menni ahol hasznos vagyok másoknak.  Nem kihasználásra gondolok, hanem munkára vágyom. De nem akarom a kapitalista világot szolgálni. ENGEM KÜLDJ! Nem alapíthatok családot, mert fizikailag…..
 Ma éjszaka is feljön a Hold, hogy körülnézzen, minden rendben van-e! Sorra bekukkant az ablakokon, meglesi az alvó embereket. Egy ablaknál megáll, s elmosolyodik. – Végre! Ez az éjszaka is eljött! – gondolja – Pedig hányszor nevettem ki a Napot, aki folyton…..