Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgart

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan társadalmi szokások, amelyeknek egyebek mellett az a céljuk, hogy a szegényebb sorsúakon segítsenek. Sokáig ilyen hagyomány volt például, hogy a termőföld szélét nem aratták le; az a csórók jussa volt. Aztán jött a kapitalizmus, és a tőke minden viszonyt piaci…..
Az átlagbirka azt hiszi, már mindent tud a két új országos kereskedelmi rádióról. Volt itt már tüntetés, rágalmazási per, ORTT-elnöklemondás, siratóének, sajtótájékoztató, cáfolat, minden. De valahogy senki nem olvasta el – vagy ha elolvasta, titokban tartotta a birkák…..
A történet előzményeiről két helyen is olvashattok:   http://birkanep.blog.hu/2009/08/21/gyanusitott_lett_a_fagylaltnyalo_birka   http://birkanep.blog.hu/2009/09/28/penzhamisitoknak_falaz_a_rendorseg   Röviden a lényegről: Augusztus 20-án egyik barátomat, Kalmár…..
Gyakorlott posztírók tudják, hogy néha mennyit kell szenvedni egy igazi, dögös témáért. Na, ha az alábbi történet nem kerül az Index címlapjára, annak csak a szakmai féltékenység lehet az oka. Nem velem történt – engem könnyen azonosítottak volna, mert tőlem ám…..
kgart 2009.08.22 07:59:35
@psmith: Most is van itthon pár bélyegem, melyet 1 hónapja vásároltam áfás számla ellenében a Nyugati postán, mert minden pályázathoz kell mellékelni olyan papírt, aminek a beszerzése hasonló módon bélyeggel fizetendő. Ezek szerint vagy a postán vágtak át, vagy a bírósági ügyintézők nyalogatják fölöslegesen a kérelmekre a bílogot.
kgart 2009.08.23 15:13:16
@psmith: azt, hogy mi mennyibe kerül nagyon nagyon titkolják. Te mint orvosi labor vezetője talán meg tudod mondani. Én már arra sem kaptam választ - amikor az Országos Vérellátó vezetője dr.Rajczi Katalin kijelentette, hogy a vér tipizálása nagyon drága - hogy konkrétan mennyi is.
Sajna emberek és cégek bújnak az ilyen baromi általános kijelentések mögé. És persze innentől olyan árat fizetnek ill. papiroznak le, amilyet akarnak. így lehetett pl Orbán alatt 1 oldal angolról vagy -ra fordításért 40 rugót kifizetni.