Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szociológus

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Órákon belül egy új tartalomszolgáltatóval bővül a hazai piac: elindul a VS.hu Mivel sok ismerősöm dolgozik az új portálon, így már hetek óta igyekszem minél több információt megszerezni, és volt szerencsém látni is az oldalt belülről, működés közben. Elsőre meglepett:…..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
Mandiner blog Berekesztés 2009.12.22 08:01:00
 Egyszer az Új Generáció egyik aktivistája jegyezte meg egy ismerősünk ismerőse ismerősének, hogy sajnos az SZDSZ ifjúsági szervezetében régebben még volt némi kakaó, de mára már nem több, mint budapesti meleg fiatalemberek ismerkedési fóruma, így túl sok mondanivalója…..
  Ha választanunk kéne, hogy magyar balliberális értelmiségiek/politikusok legyünk, vagy AIDS-es transzvesztiták egy észak-koreai munkatáborban, valószínűleg az utóbbit választanánk: így lenne rá reményünk, hogy életünk hátralevő napjaiban is, ha nehezen is, de…..
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Egy egész hetet úsztunk meg Sas Józsi nélkül, nem is tudjuk, hogyan bírtuk ki. Most azonban viszontláttuk a Mokka reggeli adásában, ahogyan nem szűnő derűvel és életvidámsággal, öniróniával mesélt viselt dolgairól. Ha-ha, nem börtönviselt, csak felfüggesztett dolgairól. Mert…..
Mandiner blog Az MDF szóvivői 2009.06.25 08:01:00
  Nem minden hím olyan kérlelhetetlenül elutasító, mint a vezénylő tábornok. Mivel a speciálisan Dávid Ibolya relációjában értelmezett, az erősebb házikedvenc baszására alapított elmélet feltétlenül megáll, érdemes szemügyre venni, hogy gyengébb kankutyákként kik…..
Szociológus 2009.06.25 09:38:33
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
Eredetileg De Gaulle-kötetekkel szerettem volna megdobálni Daniel Cohn-Benditet, a 68-as párizsi diáklázadások egyik botcsinálta vezérét, aki azóta belenyárspolgárosodott (lásd "Nem a párizsi barikádokon van!" c. cikkünket) az Európai Parlament zöld pártjának alelnöki…..
Csodálatos videót fedezett fel Sadia. Az 1938-ban készült Beautiful Budapest ugyanolyan bájos és szívet melengető, mint az 1936-os svéd útifilm (melyről időközben kiderült, hogy magyar felvételeket használt fel). Ám a Metro-Goldwyn-Mayer mozija nem csak abban különbözik a három…..
 Tamás Gáspár Miklós a rendszerváltás óta eltelt két évtized egyik legszínesebb figurája. Bár világnézetét úgy váltogatja, mint divatdrukker kedvenc focicsapatát, igaz, legalább nem pillanatnyi érdeke, hanem meggyőződése és lelkiismerete szerint. Az utóbbi időkben…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Szociológus 2008.02.19 16:30:15
Új MÁV blog I love Intercity 2007.12.12 15:55:00
Hát igen én se nézek ki úgy mint 6 éves koromban, de 13 évesen se hasonlítottam a 6 éves ártatlan gyermeki vonásokkal megáldott figurára a diákomban. A helyzet azóta sem lett jobb....15 éves lányom utazott 13 éves barátnőjével. Kérték a diákigazolványukat. A gyerek nem…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Dr. Kiss István kolléga szélmalomharca az igazságszolgáltatással tanulságos eset. A rendszert vehemensen támadó exügyvéd ellen vádat emeltek hamis vád miatt, majd tavaly előtt karácsonykor a rendőrség csapdát állított neki, őrizetbe vették, és néhány hónapot börtönben is…..