Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasyker1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furdancs Blog Ajtógomb-"tuning" 2013.01.04 10:00:00
Eseménydús volt a karácsony. Mondhatni, beigazolódott, hogy valóban létezik a "minden a legrosszabbkor romlik el" elnevezésű tréfás népi játék. Nekem kijutott mindenből. Volt részem fali melegítő szerelésben, meglátogatott a mosógépszerelő és lendületből megjavítottam a…..
Azt hiszem, egy igen kellemetlen érzés előtti utolsó pillanatról találtam egy fotót. Csak remélni merem, hogy a láncfűrész végül nem indult be. Kellemes hétvégét mindenkinek! ..
A Zóna Taxi érdekeltségi körébe került rádió kívánságműsorában ezentúl taxit is lehet kérni mindenkinek, aki szereti. A tulajdonosváltással sok minden változik a radiocafé 98.6 házatáján. Maga a rádió neve valószínűleg megmarad, esetleg Radiotaxicafé-ra módosul, de az…..
A nagyon erős zsákmányállatot érdemes mély üregbe, mocsárba vagy futóhomokba csalni, ahol aztán aránylag egyszerű fegyverekkel is megölhetjük. Az áramszolgáltató jól megtanulta a neandervölgyi leckét, és legyőzte Zolit: A DÉMÁSZ földkábelt fektet az utcánkban Szegeden.…..
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
Sasyker1 2009.09.27 07:40:03
@đanieł: Sajna nekem sincs ismerősöm az indeksz-nél, de ne keseredj el! A jó munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét! A te munkád/blogod tényleg szuper, még 1 olvasót szereztél!
Grat!