Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlexanĐra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt hittem, talán megcsókol vagy valami…de nem történt semmi. A nyaralás után nem igazán kerestük egymást” – egy lány beleszeret egy fiúba, de az valamiért nem tudja viszonozni az érzelmeit. Egy közös bulin aztán elcsattan egy nagyon érdekes ízű csók, de…..
„Meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős.” Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával. A kedves Levélíró igen tanulságos és meghökkentő történetet tálalt, még ha ő nem…..
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
A következő sztoriban a férfias gyávaságra találunk példát. A pasi csak hiteget egy lányt, és a kavarás, a titkolózás csak ront a helyzeten. Ha egy férfi nem tud megoldani valamit, vagy túl sokat akar, az egyetlen megoldás a közös párbeszéd. Ami ezúttal ismét elmaradt, és…..
Nem igaz, hogy hozzánk mindenki csak keseregni jár! Felgyorsult világunk őrült tempót diktál a kapcsolatoknak is, de akinek van szeme a látásra, nem bukhat el. Bár a csalódás és panasz ugyanúgy része az életnek, mi kifejezetten örülünk, ha egy kellemes randi- beszámolót kapunk.…..
A magánügy csak addig privát, amíg nem sért másokat. Átverés, csalárdság, hazugság. Néha magunknak kell az igazság nyomába szegődnünk, hogy megtudjuk, érdemes-e tovább hajtatni egy amúgy is totálkáros szekeret. A cél szentesíti az eszközt.   Sziasztok! Akadt nekem is egy…..
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
Igazán filmes jelenet következik, sok színnel és bájjal. Nem mindig érdemes változtatni a szokásainkon, de ha mégis megpróbáljuk, érdemes hagyni az eseményeket a maguk medrében folyni. És még valami: nem feltétlenül bunkók a jó pasik.   19 éves voltam, amikor megismerkedtem…..
Keserű méz, érzelmi hullámvasút, ambivalens izék. Ismét a férfiak kavartak. Az őszinteség olyan kulcs, amit időben illik a zárba dugni. Az egyenesség hálás barát. Egyszerűen lezárni és lerázni a múltat. Hogyan reagáljunk olyan helyzetre, amire nem lehet felkészülni, és amire…..