Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apfel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vicsorgó kutyák, egymást öklelő szarvasok és a kormányt harapó nő képével nyomuló kampány anyagait nézve azon tűnődtem, vajon szívrohamot vagy agyvérzést kapnának a Szerencsejáték Rt. merketigkommunikációs vezetői, ha valamelyik ügynökségük ezzel a reklámötlettel…..
comment:com Nickelodeon a TV2-n 2009.09.11 16:01:00
Nickelodeon blokkot indít szombattól gyerekeknek szóló hétvégi Matinéjában a TV2. A két órás blokkban a Dóra, a felfedező, a Csudalények, az Avatar, és a csatornán már egyébként is régóta látható SpongyaBob Kockanadrág című rajzfilmek kaptak helyet. A Dóra, a felfedező…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
apfel 2009.08.27 21:27:53
@szily:
Dehogynem, ott van/volt a szátokban az OXYGEN! :P
Egy a szó jó értelmében cuki reklámfigura megalkotásával sok esetben már nyert ügye van a reklámozónak, hiszen egy igazán jól sikerült és ötletes kis figurának lehetetlen ellenállni. Ilyen volt például Flat Eric a Levi's reklámokban, amit még a kampány után évekkel is…..