Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felicello

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hogy mivel? Ezzel:Alap funkciók: 3x6 loop, MIDI ki-be, 4 expression pedál, LCD display, színezhető ledek (RGB). A vezérlés és a táp egy kábelen közlekedik, a túlsó végén található dobozban MIDI, exbression és egyéb csatlakozók, ide lehet csatlakoztatni a loop kapcsolókat is…..
Na helló! Megint én vagyok. Nem is olyan rég közöltünk egy posztot a Gitármánia táborról "Szorít a gyémántcipő" címmel HiZ kollégám jóvoltából. Be kell vallanom, hogy a poszt hiányos. Hiányos, mert lehagytuk a képeket. Ha szabadkozni akarnék azt mondanám, hogy…..
Kedves Gitáros Barátaink!Elérkezett a nagy pillanat, kezdetét veszi a júliusi Rockinform és Hangfoglalás magazinokban meghírdetett VOX JamVOX nyereményjáték jelentkezőinek bemutatása.A regisztrációs és bemutatkozó levél beküldésének utolsó határideje: 2009.…..
felicello 2009.08.21 14:48:55
@sceletor: értem én is, amit mondasz. Ne felejtsed el, hogy itt tényleg egy jó kezdeményezésről van szó, és nem látom megjelenni benne azt a vonalat, hogy "hány haverod fog rád szavazni". Sztem, ha egy személy ilyen irányba viszi el... akkor az a szomorú. Ne felejtsük el, hogy sokszor fordítva ülünk a lovon:
értsd: nem az a normális, hogy ki kell ürítenem a csomagtartót, hogy ne lopják ki a hangszerem a kocsiból.... hanem az lenne, hogy senkinek nem jut eszébe az én autómhoz hozzányúlnia...egyszerűen, mert nem az övé! Igen, sajnos vannak kijátszható a dolgok és mindig is lesznek. Valószínűleg tömeg pedig azt kiabálná: "Bunda, bunda" ha a cég saját hatáskörében döntött volna..., de ehelyett közönségszavazatot hirdetett (és nem kitakart arcos, emeltdíjas SMS küldőset)! A kiírásban pedig szóról szóra ez szerepel: "Nincs más dolgod, mint videóra rögzíteni életed
legjobb gitárszólóját és megosztani velünk." De azt a véleményt sajnos osztom, hogy egy internetes szavazásnál egyes korosztályok ... khmm ... nagyobb előnyt élveznek, de mint látod... nehéz igazságot tenni :-s
felicello 2009.08.21 14:54:17
@BloggerZ: annak idején...(úúú nem is olyan régen...egyszer volt holnem volt...mikor multinál dolgoztam...) az ingyenes fogadásra - szinte szó szerint értsd - lasszóval kellett az embereket összeszedni, de itt cuccot lehetett nyerni...GYEREKEK, hát hol a sok fiatal lelkes gitáros, vagy már mindenki másnak van VOX cucca otthon ;) ???