Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moszad1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány év alatt a pólókonjunktúra is leáldozott, ezért új üzleti lehetőség után kellett néznem. Akkoriban a használtautó piacot még erősen a kereslet dominálta. Elmúlt már az idő, amikor 10 évet kellett várni egy új Ladára, és három évesen drágábban lehetett eladni, mint az új ára, de kevesebb autó…..
moszad1 2010.03.28 14:51:21
@Pénzkereskedő: Mennyibe kerül?
Most kaptam az infót, hogy most pénteken (január 22-én) felemelik a Forex MegaDroid árát! Ha valaki fontolgatja a beszerzését, az gyorsan tegye meg, mert ezután netto 149$ lesz az ára!Ez most nem marketing fogás! Tényleg így lesz!Szóval, ha valaki szeretne egy robotot, ami kb. havi 10%…..
moszad1 2010.01.27 22:24:24
@imifx: Ha pda-n akarsz kereskedni, bérelj vps-t, ott folyamatosan megy az EA, és távoli asztali kapcsolattal tudsz csatlakozni. Különben iszonyatos lesz a telefonszámlád...
Ha valaki gondolkodik azon, hogy egy VPS szolgáltatást használjon, illetve egy új számla nyitásán, az most összekötheti a kellemest a hasznossal. Az FXCM bevezetett egy akciót, melynek során ingyenesen szolgáltat az ügyfeleinek virtuális szervert 12 hónapon át, hogy folyamatosan…..