Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmercs

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen érdekes eset következik, ugyanis egy új csajozási praktikáról rántjuk le a leplet. Használatát csak saját felelősségre javasoljuk, mert a lebukás esélye minden áldozatnál egyre nő. Így járt a következő sztoriban szereplő lány is, aki megismer egy helyes legényt. A srác…..
„Három hét után már szerelmet vallott nekem, és több szenvedélyes éjszakát töltöttünk együtt. Eszembe sem jutott kételkedni benne” – amikor elaltatják a gyanakvásod és tökéletesen megbízol valakiben nehéz azonnal reagálni a váratlan helyzetekre. Ilyenkor…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
A szokást megtörve, ezúttal egy szolgálati közleményt olvashattok, egyik Olvasónk tollából. Szándékához csak sok sikert tudunk kívánni (egyszeri alkalom, rendszert nem szeretnénk belőle csinálni). Szerintetek mi a helyes lépés egy ilyen összetett szituációban? A srác…..
A külföldi munkavállalás két szempontból lehet jó: több lehetőség pénzre és könnyű szexre. Következő történetünk mesélője saját bőrén tapasztalta meg, amit egyikünk sem szeretne – pasija angliai kiküldetése során szexmaratont tartott. Amikor ez kiderült, azonnal…..
szmercs 2010.01.13 09:13:40
@Dövan: Ok hogy nem szerzetesnek de amikorhazajött minden folytatodott volna .Ha haverja nem mond el mindent.Ehez azért pofa kelett volna folytatni.
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
Tudjuk, hogy a munkahelyi szerelmek mindig zűrösek. A következő történetünk főszereplője is tanult a hibájából. A melóhelyen szúr ki magának egy érett férfit, aki azonban, egy házibuli alkalmával, egy másik nő karjaiban köt ki. Most megtudhatjuk, hogy egy féltékennyé tevő,…..
A lány rettenetesen epekedik egy srác után, akit már gyerekkora óta ismer. Amikor végre összejönnek, a boldogság nem tart sokáig, mert a srác ex-barátnője közbelép és elszedi tőle. Ez persze nem akadályozza őket, hogy újra összejöjjenek…majd újra szét is menjenek. Most…..
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
A szokásos poszt helyett fogadjátok a blogszerkesztők újévi jókívánságait. Hamarosan folytatódik a megszokott menet, számos ütős és tanulságos történettel, melyekkel reméljük, hogy sok-sok örömet okozunk majd Nektek!   Csajok, Pasik, Drága olvasók, elszánt kommentezők,…..
„Főhősünk egy szolid intéssel jelezte, hogy kellene egy lavór, majd miután kerítettek neki egyet, azt telerakta bóléval” – évzáró petárdánk remek hangulatot ígér, és kacagva kísér át minket a 2010-es évbe. Most megtudhatjuk, hogy ha egy srác bulizni megy és…..
„Menthetetlenül beleestem. Jött a szenvedés: végignézni, ahogy más lányokkal flörtöl.” - Milyen érzés lehet, amikor egy száz kilós kő nyomja a mellkasod? Következő történetünkből ez is kiderül: a lány beleszeret egy fiúba, annyira, hogy ezek után a barátság már…..
Újra egy bomba-poszt. A srác mindenét odaadja, de a követelőző, hisztis nője kitalált dolgokkal vádolja. Szegény fiú addig-addig hallgatja, amíg a végén maga is elhiszi: ő a bűnös. Nem egy sima érzelmi libikókáról van szó, hanem egy olyan lányról, aki valóban pszichiátriai…..
„Egy mosoly, és ajkaink újból egybeforrtak - érzem szíve lüktetését, és az én lelkem is oly heves.” Nem Ady becses sorait olvashatjuk, csupán egy rövid idézetet az alábbi posztból. Újra nyár és vízpart. Egy fiú és egy lány megismerkedése következik, fülledt…..
szmercs 2009.10.18 10:11:25
@Zsu0805: Ezt hogy érted??? Úgy hangzott mintha mi férfiak nem tudnánk mély érzéseket kifejezésre jutatni.Vannak olyanok akikben lefullad a láncfűrész de olyanok is akadnak akik képesek érzelmeik kifejezésére.A sztori az tényleg sántít.
szmercs 2009.10.18 10:55:20
@Zsu0805: Ezért vagyunk különbözőek.Lehetnek ilyen emberkék akik túlságosan mélyérzésűek.Lehet neki a lány lett volna az első.De hogy mi történt utána azt sajna nem tudjuk.De egyetértek hagy a sztori sántít.
"Amióta elment, az ágyban fekszem és a pólóit szagolgatom, amit telenyomott a parfümjével. " A lány szerelmesebb, mint Anna Karenina. Egy tanéven keresztül szenved, mert az illető szóba se áll vele. Ha meg igen, minden alkalommal szakítás lesz a vége, és újra a csuklóra…..
szmercs 2009.10.16 18:38:29
@csillag×: Igen akár milyen mélyen van az ember akkor főleg hisz a csodákban.Szerintem minden ember hisz ezekben a dolgokban csak vannak olyanok akik ezt titkolják.Legalább akkor is van miben hinni amikor nagyon sötéten látjuk a világot.
„Egymás szemébe néztünk, és ott elkezdődött valami.” Az alábbi történet szenvedő alanya egy különös sráccal kavar, aki drogot csempész a lány italába. Csak találgatni tudunk, hogy buta tréfa vagy szándékos mérgezés volt a célja. Később a fiú eltűnik a…..
szmercs 2009.10.16 18:41:58
@Panni CsP: A csudába Hétfön utazok csak csütörtökön tudom elolvasni remélem.
A lány megismerkedett egy fiúval, beleszeretett, és rögtön elveszítette a szüzességét. A fiú ezután értelmetlen vitákba kezdett és nekiállt befűzni a lány barátnőjét is. A következő történet igen tanulságos, ugyanis láthatjuk, amint egy lány mi mindent megtesz, hogy…..
szmercs 2009.10.15 19:08:01
@vagány csaj: Az én fogamat is elvihetted volna.Inkább kiugrok egy repülőgépből ejtőernyő nélkül csak ne keljen többet oda menni.Amúgy tényleg rossz az idő de ma voltam túrázni a hegyekben ott már havazott.
Tanulságos esszé következik két családról, akik képtelenek világosan kommunikálni egymással a gyermekeik érdekében. Ez az érzelmi kötélhúzás két igen fiatal szerelmesnek okozott életre szóló törést, visszavonhatatlanul rossz emléket. A szerelem a legerősebb méreg: a fiút…..
szmercs 2009.10.11 20:46:19
@danaz: Az biztos.