Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maczy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Szőke 2012.10.26 09:28:03
Üdítő színfolt a családunkban, mert tényleg minden szőke nős vicc róla szól, persze mindeközben imádnivaló, és annyira aranyos, és szép és kedves, hogy mindenki mosolyog, aki ránéz, de attól még én élek vele, és én asszisztálom végig a mindennapokat, amikor pl. a kérsz-e…..
Pár hónapja levágattam a hajam, már kezd megnőni, de most pont az a középhosszú, amit még nem lehet összefogni, de már nem elég rövid, szóval idegesít, ráadásul ebben a rekkenet pudvás melegben egyfolytában szétizzadom, úgyhogy tegnap, itthon egyedül a gyerekekkel, fogtam…..
Annyit fikázgatok már itt a blogban, gondoltam most ajánlok is valamit, az egyik legszebb mesekönyvet, amit láttam az elmúlt években, ajánlom mindenkinek, akinek lánya van, 4-5 éves kor fölött, gyönyörűek a rajzok, a grafika, nagyon szép a szöveg, Lujzi egyszerűen imádja, tavaly…..
GazPömpöllér & co Rajzok 2010.11.12 00:42:32
Mostanában annyit rajzolnak a kölykök hálistennek, hogy alig győzzük papírral-ceruzával, elképesztőek, ma is hazajöttünk edzésről, levetkőztek, leültek az asztalhoz, és vacsoráig rajzoltak, mint az őrültek :-)))Lujzi továbbra is elképesztő, imádom a rajzait egyszerűen,…..
GazPömpöllér & co Alvás 2010.05.23 00:14:46
Alvás állva, alvás játékasztalban ülve terméskő párnával, és végül a sohanemvolt-sohatöbbénemlesz csodaalvás hármasban a kanapén, kupacban. :-)..
GazPömpöllér & co Kérdések 2010.02.19 22:59:55
-Miért az óvodába indulás előtt három perccel kezd el az addig egymás haját tépő és visító gyerekkupac édesen kacarászva, magazinba illően játszani egymással?-Miért van az, hogy a digitális kijelzőjű mosógépen olyan gyerekzár van, amelyik minden gombot lezár, egyet kivéve:…..