Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csroland

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsony nem hozza különösképpen lázba a thaiokat, természetesen vannak az áruházakban óriásfák és fut a végtelenített Jingle Bell, de ez itt nem piros betűs ünnep. Bezzeg az Újév, mármint a nyugati kultúra szerinti Szilveszter és Újév, az már más! Az már tényleg nagy…..
Bangkok Charlie a hétvégét vidéken töltötte, méghozzá Pattayán, merthogy egy vadonatúj magyar étterem megnyitójára volt hivatalos. Talán mondani sem kell, a blog nonprofit, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül reklámozunk helyeket, programokat, az új pattayai Budapest névre…..
csroland 2009.09.08 00:06:43
@samui2009: Ha neked vállalkozói ismereteid vannak, akkor azt is tudod, hogy nagy valószínüséggel kétfajta közönséget lehet megcélozni: Thaiföldön, mint Ázsiaban úgy általában, legtöbben nem otthon esznek. Ez egy közönség, ezt valószinüleg te az áraiddal nem tudod úgy elérni mint a helyiek. A másik, a felsö kategória (legalábbis ottani viszonylatban). Öket se feltétlenül csak magyar kajákkal kellene megcélozni. Sokkal inkább kellene szerintem jobban körülnézni, mely nemzet/nemzetek lehetnek célpontok. Ezentúl nem feltétlen a te vállalkozásod a te vállalkozásod. Azaz helyi jogi ügyletekkel is tisztában kell lenni. (ez utóbbit inkább komoly figyelmeztetönek számítom). Persze én is tévedhetek. Csak próbáltam ténylegesen dióhéjban felébreszteni a kételyeket. Nyilván vannak okai annak, hogy egyetlen magyar étterem se élte túl eddig Thaiföldet (ha jól emlékszem). De emellett természetesen lehet kombinálni és egy kombinációból, ahol magyar étel is van, talán jobb is kisülhet.
Mondja, maga tudta, hogy egy négy mérföld hosszú csőrendszer van a hasában? Újabb érdekes adatok következnek. A nyelvek közül a hawaii használja a legkevesebb betűt, mindössze 12 betűből áll az abc-jük. Szerencsére ők legalább román betűket használnak. A világon több mint…..
csroland 2009.08.21 12:28:02
@colos18: Nem késö egy kicsit? Az interneten azért erröl böven találni infót. 15 napos vízumot átveheted a reptéren is. Azt nem tudom, hogy az is ingyenes lett-e. A normál nagykövetségen átvehetö turista vízumért - ha jól emlékszem - most nem kell fizetni.
Már megint felbukkant a thaiföldi örökzöld téma, ezúttal a Nation szólaltatta meg a két legtekintélyesebb thai egyetem rektorát, akik egybehangzóan fújták az ismert dallamot, az oktatási miniszter helyettes pedig buzgón bólogatott helyeselve. Hogy mire? Hát arra, hogy a thai…..
csroland 2009.08.20 22:04:45
@Mbraun: Nemcsak, hogy nem ugranak, mert fehér embert látnak, hanem eléggé kevés az a pár, ahol egyáltalán valami féle szeretet a fehér és thai között megesik.

Elolvasva a hozzászólásokat, nagyon sajnálom, hogy a kommentálok jó részének nagy valószínüséggel még esélye se volt eddig konzervatív thai családdal találkozniuk.

Géza: nem csak Bangkokban vannak piros lámpás helyek, kérlek nézz el Bécsbe. Ajánlom a külsö Mariahilfer Straße-t és a 15. kerületet, de ha nincs sok pénzed, vannak olcsóbb helyek is. Nem kell ahhoz Bangkokba menni, hogy szolgáltatást kapj. Budapestet nem ismerem, de nem hiszem, hogy Szent város lenne.
csroland 2009.08.20 22:08:09
@Blogger Géza: Jah és persze Amsterdamba is el lehet menni. Ott kirakatban várnak a lányok. Ehhez képest Bangkok konzervatív, kérlek.