Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibgangsta

9 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZerver név: El Quarebros RPGIP:80.249.173.160:8016Teljesenjó SAMp szero üresmég de nagyon ezért sok playert vár. HOnlap: Fejlesztés alatt.MIvel a szeroo még üres vannak házak leaderes melók minden CSAPJLE RÁJUK...
Rövid, de mókás videó. Az eredetit sajnos nem láttam, de még így is szórakoztató volt.A zoomoló tükör, a komisz fejbelőtt terrorista és az aerobikot véresen komolyan végző koma szenzációs volt :) Gratula, tényleg tetszett...A végén az a visszarúgás tényleg ENNYiRE ilyen,…..
Nos üdv, gondolom a többség tudróla hogy most debütált egy mmotps a napokban amej a CrimeCraft nevet viseli. A játék a távoli jövőben játszódik ahol a "Bandák" uralnak mindent 3 biztonságos városvan ahol felvehetünk küldetéseket,lehet saját bandánk saját banda ház…..
Welcome Gengszter Online 2009.10.29 18:44:00
ÜDvözlet egy hete lezajlott műtétem utáni lábadozásomban leltem egy nagyszerű játékra ami megmentett a több órányi unatkozástol.Ez nem másmint a Gengszter Online címü játék,maga a használata úgyzajlik hogy egy weboldalon ügyködhet a kedves játékos (( Nemtudom a magyar…..
Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket…..
Istmét egy remek SAMP szerver született a napokban amely a Saa RPG nevet viseli.A szerver 80 Játékos befogadására képes, a szerveren 16 leaderes meló elérhető,sokféle extrával például: a bandák külön nyelven beszélnek: spanyol,japán,stb.A szerver még fejlesztés alatt ál de…..
Welcome Újkeletü SAmp szerver 2009.09.21 17:38:00
Ezennel bemutatnám nektek a frissen született Role Play alapú SEE RPG nevü San Andreas Multiplayer szervert ami a valós élet illúzióját jó és kedves környezetet ad nekünk a közösség csupa jófej és értelmes emberböl áll akik készek segíteni az érkező embereknek.Weblap:…..
Welcome Microsoft Sam ( heavy ) 2009.10.05 15:15:00
Kedves barátunk Gergő ajánlására raktamfel ezt a videót. AKi játszottmár a team fortress 2 nevü Valve es játékkal az ismernifogja az ugynevezett "meet the heavy" videót egy kis microsoft sam szinkronnal megfűszerezve...
Welcome Blog Intró 2009.09.06 09:47:00
ÜDv mindenkinek elkészült nagynehezen a blog introja...Kritikát kérek :D.....
 Kedves barátom  ROTEIRO lelt erre a fura dologra a saints row 2 készítők listáján.Magyarok az sr2 ben?..
Csibgangsta 2009.09.16 17:25:25
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Welcome Közlemény 2009.09.01 19:42:00
Üdvözöl a GAME MASTER STUDIO Végre elkészült a blog a legelső videó is érkezik kicsit lassabban mint kellene de idővel ez is begyorsul... HA ötletedvan vagy megosztani valód akkor -----> gamemasterstudio.blog@gmail.com..
Újabb visszatérő :)Az első dolog, ami szembeötlött, az a képminőség. Ha tényleg folytatod a videókészítést, akkor próbálj meg magasabb felbontású videókat felrakni. A bemutatással nem volt gond, viszont szerintem az egyéb részleteket (visszatérés, blog) a videó végére…..
Gyuszi első remek próbálkozása. A játékot nem cikizi ki (hogyan is tudná?) mai napig egyik kedvenc játéka. Csak hát mindenhol vannak malőrök  Gyuszikám, le a kalappal! Kiváló videók lettek, tetszettek. Egy apró megjegyzés: ezek nem bugok, hanem 'glitch'-ek. A…..
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..