Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mézevő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP kampányfőnöke Nyakót és Szijjártót megszégyenítően kozmetikázza sikernek a kudarcot. Azonban kiderült: az LMP nem országos párt, nem profi médiapárt, sőt még csak nem is párt. (Fotó: Index) Az LMP-t bíráló elemzések legelcsépeltebb, szinte kötelező mondata a…..
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
ProgBlog Kitört a pánik… 2010.08.16 20:25:00
Az MSZP-nél kitört a pánik. Rájöttek, hogy valószínűleg nem élhetik túl az önkormányzati választásokat, a finom ösztöneik megsúgták nekik, hogy kb. 2010. október 3-ig tartott az a szép korszak, amikor legfeljebb közepes képességű emberek százai még honi mércével (a…..
mézevő 2010.08.17 09:48:27
@Lord_M_: csatlakozom
Az MSZP még mindig nem tudta eldönteni, hogy az LMP kell nekik, vagy csupán a szavazótáboruk, hogy édesgessenek vagy riogassanak. Most azonban az LMP visszavágott. (Fotó: MTI) Mit akar az MSZP? Az MSZP milliónyi stratégiai problémája közül a legsürgetőbb a budapesti önkormányzati…..
Akivel így viselkednek, az sosem igazi ellenfél. Valami hasonlót láthatunk, mint korábban baloldal és az MDF között. (Fotó: origo.hu) Pár hete többen a Fidesz és az LMP állítólagos közeledéséről kezdtek beszélni, most azonban a két párt viszonyában valóban történtek…..
mézevő 2010.07.26 11:55:51
@is: "ha a koalíciót nem lépi meg, akkor SZDSZ2 lesz" helyesen: "ha a koalíciót meglépi, akkor SZDSZ2 lesz" legalábbis én úgy emlékszem, hogy az SZDSZ akkor lett oda, amikor meglépte a koalíciót.