Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hateztnemhiszemel

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
hateztnemhiszemel 2009.08.20 14:25:38
@Kisandie: tiszteletben tartom a velemenyed a kommentekrol, de nem ertek egyet vele. en ugy gondolom, ha tisztelem a beszelgeto/levelezo partneremet, akkor megprobalom a sajat nezopontomat bemutatni, es nem azt mondani, hogy ez igy van, mert en mondom. marpedig ilyen athallassal lehet a leveleid tobbseget olvasni.

a nyelvrol pedig ertem, hogy mit mondasz, bar ezt kettannyelvu gimivel, angol egyetemmel es brit feleseggel a hatam mogott is nagykepunek es oszinten hihetetlennek tartom, de ennel a pontnal en megallok meg.
hateztnemhiszemel 2009.08.20 15:36:51
@Modor Tibi: "Olyan, hogy valakit Liverpoolban született liverpudliannak hisznek, na az a komoly, és az nagyon ritka. De nem lehetetlen.....
De az ilyeneknél is ki szokott bukni egy órán belül, ha folyamatosan beszélgetnek velük. Vagy nem értenek valamit, vagy hibáznak. De ez normális."

Errol beszelek en is. Szerintem is normalis es tiszteletremelto, csak egyszeruen nem anyanyelvi. Az is lehet, hogy en rakom a lecet magasra, hogy mit nevezek anyanyelvinek.
hateztnemhiszemel 2009.08.20 16:29:52
@Kisandie: "Sajnalom ha ugy kepzeltetek el mint valami nagyszaju, nagykepu csajt aki par ev iskolai tanulas, majd orszagban eles utan kijelenti hogy marpedig o anyanyelvi szinten all. "

pedig egyre inkabb ugy tunik....
de egyet ertve veled, en sem lovagolnek ezen tovabb es visszaternek az eredeti temara. a kulfoldi magyarok osztalyozasaval nagyon nagy vonalakban egyetertek. bar en igenis magyarnak es nem kozmopolitanak tartom magam es hiszem, hogy az 1-es kategorian belul komoly kulonbsegek vannak. en ugy gondolom, hogy aki mindenhol otthon van, az mindenhol VAN, de sehol sincs OTTHON.