Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozi - ""És valahol felsír egy index szerkesztő :)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Geszti elvesztette a fejét: Suttyókból nem csinálok sztárt" - harsogja a mai Blikk. A sztori igazából csak annyi, hogy két Plazma-imitátor wannabe rapper, Wéber Dániel és Kito Canaday lefaszozták (helyesebben: lef...-k) a színfalak mögött az X-Faktor mentorait, mire Geszti Péter…..
Vastagbőr Öt éves a blog 2012.09.21 13:01:00
Hát igen, megy az idő, nagyon megy ...Ez már az ötödik születésnap ... 1826 nap, 3063 poszt, 29,5 millió oldalletöltés, 5 millió egyedi látogató, rengeteg kommentelő és milliónyi komment.Öt év ... fene sem gondolta 2007. szeptemberében, amikor létrehoztam, hogy ez lesz belőle,…..
Jó jel, ha egy cikk címében együtt szerepel a "pofátlanság netovábbja" és az "ilyen nincs" szókapcsolat. Nos, ha ilyen nincs, akkor ennek itt a helye! 2006-ban Molnár Lajos egészségügyi miniszter vezetésével a Gyurcsány-kormány nagy arányú kórházi…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Jozi - ""És valahol felsír egy index szerkesztő :) 2009.08.20 09:57:10
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: nem szabad, mert a megélhetési rettegők újra azzal jönnek majd, hogy ez a neonnáciblog (bocs) már nem is Dunába lövetné őket, hanem aljas módon a kenderipart lendítené fel, vagy valami hasonló

mindegy, megyek enni, Forza Loki!