Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsomate

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer már kiraktam ezt, de Youtube megint hisztizett, úgyhogy S@ti felrakta a videókat máshová.Úgyhogy ha nem tudnál angolul, vagy nem elég jól és emiatt kihagytad a mester munkásságát, akkor most pótolhatod hiányosságodat. Elmondása szerint hetente egy résszel bővül a…..
 Úristen, hibáztam. Bocsánat! Emlékeztek még erre? De igen! A kerekei a levegőben lógnak. Vagyis csak az első kerekei. Itt a bizonyíték rá hibám: BOCSÁNAT! (én voltam a hibás) ..
Rossz LDD modellek A Busz 2009.11.22 18:49:00
 Ma egy buszt restauráltunk ami elég furcsán néz ki. Na megtaláltátok a lehető legnagyobb hibát?Igen! Jól látjátok! A busz lebeg! Nincs dísztárcsája sem, se kereke! Csak a gumi! Az sincs felrögzítve. Istenem, ekkora hibát hogy követhet el valaki. Ha oda teszi a gumit nem…..
Rossz LDD modellek A Piros Pick-Up 2009.11.20 19:30:00
Itt a második restauráció, nagy késéssel. Látszó hibák: Kifordított dísztárcsa, nincs első lámpa, és index, lebegnek a tetőlámpák, lebeg a visszapillantó tükör, nincsenek székek, nincs műszerfal.Nem látszó hibák: lebeg a kerék, nincs padló és a csomagtartó…..
Rossz LDD modellek El Camino 2009.08.20 11:02:00
 Az első restaurálást tegnap hajtottuk végre a barátommal egy lego El Camino-n. Amúgy ezeket a rossz modelleket mások csinálták, és le lehet tölteni a lego factory-ból. Máris látszanak a hibák: kifordított dísztárcsa! Nincs első index! Nincs elöl a motornál szellőző,…..