Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bittersweet.

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Dior Ház 2011-es tavaszi/nyári időszakára kínált cipellő-kavalkádja. Csodálatos színek és formák, elegáns lábbelik és strandra járó papucsok, tűsarkak, virágok, tollak... óhh... ..
bittersweet. 2011.03.16 19:54:12
2perc te lecsúsznál rajta? 2011.03.12 18:13:00
Csoki telefon, extrém kézfestészet és egyéb érdekesség! Katt ide! ..
bittersweet. 2011.03.12 22:42:12
@N.O.: na igen...:D
Sarah Burton ismét megütötte a mércét. Remekbe szabott kollekciót varázsolt a párizsi kifutóra, amelyet átleng Lee szelleme. Csodás és izgalmas összeállítások ezek. A rengeteg fehér ruha sem lehet kizárólag a véletlen műve, Sarah ugyanis jó eséllyel pályázik arra, hogy ő…..
Visszaszámlálás indul:+ 1. Azért plusz egy ez a kép, mivel nem az outfiten lepődtem meg igazán, hanem a smink koncepción. Számomra most valahogy erőltetett a Viktor&Rolf modelljének vörös feje:9.A Mugler márkát az amerikai foci ihlette meg, de a ruhák talán nem sikerültek…..
A spanyol Vogue márciusi számában (amelynek címlaplánya is Anja, itt) látható az alábbi fotósorozat Anja Rubikkal, Jon Kortajarena-val, Oriol Elcachoval és Andres Velencoso-val. Nem túl különlegesek ezek a képek, amiért mégis megmutatom, annak az az oka, hogy végre igazi pasikkal…..
bittersweet. 2011.02.23 16:13:10
... Penelopé Cruz és Javier Bardem első gyermeke. A kisfiú Los Angelesben látta meg a napvilágot tegnap, a Cedars Sinai Kórházban. Remélem, hamarosan képet is láthatunk majd a babáról...…..
bittersweet. 2011.01.26 15:05:43
Hatalmas dózis lábbelikből - Nicholas Kirkwood 2011-es tavaszi/nyári kollekciója következik, elsősorban cipő-fanatikusoknak... ..
bittersweet. 2010.12.27 15:37:12
Hihetetlen Dree Hemingway! Ahány fotósorozat, annyi arc! Nem szép ez a lány - legalábbis a szó klasszikus értelmében, de nagyon profi. A vörös rúzs és a szőke mikrofonfrizura pedig kimondottan jól áll neki. A kínai Vogue januári számában Patrick Demarchelier fotósorozatán…..
Dakota Fanning 12 éves kishúga, Elle Fanning - ha lehet - még bájosabb, mint a nővére. Az Interview magazin legfrissebb számában megjelent képsoron pedig meg is csodálhatjuk őt. Gyönyörűek a fotók, amelyek Steven Pan fotós munkáját dícsérik és ámulatba ejtően szép Elle…..
Scarlett Johanssonnak ítélték a GQ magazin olvasói a 2010-es évben a "Babe of the Year" kitüntetést. Ennek örömére a magazin decemberi címlapján is ő látható és még néhány kép erejéig az újság lapjain is... ..
Írjátok le a kommentekben, töltsétek fel Polyvore szettben a Facebook oldalunkra, vagy linkeljetek képeket!(Valentino csipke borítéktáska és 'Lace d'Orsay' cipő: 850-900 dollár a Saksnál)Forrás: Purseblog  ..