Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farida öccse

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetes utalási problémánál a bank által elismert rendszerhiba kártérítési alap lehet. De fontos kérdés, hogy a bank milyen formában ismerte el a hibát, mert egy ügyintéző közlése nem elegendő a későbbi bizonyításhoz.Tisztelt Ügyvéd Úr!VIII. 24-én banki (forint)…..
 Az alábbi bejegyzés két korábbi poszt (Műhiba másodfokon és a Rabosított felperes) kiegészítése, dokumentáció-hegyekkel. Jó bogarászást az iratok közözött. Műhiba másodfokon - dokumentációvalKét posztban megírtam egy bírói műhiba történetét, és a…..
Farida öccse 2009.09.06 01:48:56
@kukalojudit: Én egyenlőre az utolsó határozatot olvastam el, abból nekem az jön le, hogy a perben kirendelt szakérzők egybehangzóan azt mondták, hogy a hiba a felperes jogelődjének magatartására vezethető vissza, illetve, hogy a perben érintett hiba kiküszöböléséhez nem kell a társasházi tulajdonban lévő vezetékek javítása. Ez elég egyértelmű, szóval ha a korábbi bekötés miatt van az egész, lehet a jogelőd felé fordulni kártérítéssel. Ellentmondást én nem látok az ítéleten belül, mivel a 3. oldalon a töténeti rész van - nem a tényállás - azaz, hogy mi volt korábban, és ott az egyik korábbi ítéletből van idézet.
No, az utolsó határozat ismerete után hirtelen ennnyi, de biztos nem ilyen egyszerű, de már késő van. (azt mondjuk nem értem, hogyha a jogelőd elbaszott valamit, úgy, hogy az nem érintette az alapvezetéket, akkor a jogutód miért nem tudja, úgy megcsinálni megfelelően a vezetéket, hogy szintén nem érinti az alapvezetéket??)
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Farida öccse 2009.09.05 23:24:23
@Artsuhtaraz: Azért mert meseországban élünk, de a legnagyobb baj, hogy mindenki mást mesél...
Farida öccse 2009.09.05 23:32:27
@Artsuhtaraz: Nem bizony, erre mondom, hogy ez - bár elég szörnyű vereség volt - sajnos a realitás, a papírforma, de az ugye nem mindig jön be, most bejött, de kibaszott csúnyán. Ez a csapat ennyit tud, s írom újra a 3. hely már egyébként jobb eredmény mint ahol vagyunk.
Farida öccse 2009.09.05 23:35:36
@Árpádka: Baszod alássan a meseországot nem erre értettem, nézd meg írtam az is, hogy akkor is HAJRÁ MAGYAROK! mert, bár már én olvasok mesét a gyerkőcöknek mesekönyvből, de remélem fogok mesét olvasni majd sportlexikonból is.
 Egyre többen örökölnek hitellel terhelt ingatlant, az alábbi levél is ilyen ügyben íródott. Kevesen tudják, hogy a hagyatékot vissza lehet utasítani, és ilyenkor a terheketért sem az örökösnek kell helytállni. Kedves Zugügyvéd! Ez nem egy érdekes kérdés, csak…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..