Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sassy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vanessa Paradis a júliusi Harper's Bazaar címlaplánya. A fotókat Cedric Buchet készítette. Vanessa-ról lehetett volna sokkal szuperebb képeket csinálni, amiken tényleg gyönyörű... sajnos ezek nem olyanok lettek... ..
I love fashion Bokacsizmák 2008.11.20 19:48:16
Tegnap beújítottam egy szépséges bokacsizmával. Ezek a remek darabok idén télen is divatban vannak, és nagyon sokféle fazon közül válogathatunk. Mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző cipőt. (A viseléséről tippeket írni fogok hamarosan) A net-a-portert böngészve…..
Sassy 2009.08.31 22:13:37
@fashion girl: Láttam, hogy tavalyi, csak most aktuális lenne nekem a tipp, mert most vettem egy csini bokacsizmát. :)
Mostanában nem sokat hallat magáról Christina Aguilera, de ez még mindig jobb állapot, mintha arról számolna be a bulvár sajtó nap, mint nap, hogy az énekesnő ahelyett, hogy a kisbabájával foglalkozna inkább partizik és részegeskedik...Emlékszünk még, hogy milyen volt korábban? 7…..
comment:com Mai hírek 2007.05.17 13:51:36
Az NBC főnöke arra a kérdésre, hogy miért nem mentették meg a Studio60 című sorozatot, azt mondta, hogy nem lehet minden sorozatnak mentőövet dobni. Bekaphatják.Szintén az NBC-hez kapcsolódó hír, hogy szeptembertől mindenféle interaktív cuccal akarák majd a tévé előtt tespedő…..
Elég volt a port.hu címoldalát kinyitni, és megvan a napicsaj, a retró, a jó film és a mai napra javallott kiröhöghető műsor is. Napicsajunk Leonor Valera, a Hallmark 1999-es Kleopátra feldolgozásának címszereplője. Szandál, homok, vér, és stilizált dugás - mi kell még egy jó…..