Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akTa

7 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő recept a shakshuka és egy tökös tojásos lecsó között tévedt el valahol. Mindkettőben az a közös, hogy a nagy paprika- és paradicsomdömping orvoslására, kihasználására születtek. Erre jó a sima lecsó is, de ha ráunok, vagy valami komolyabbat akarok enni, akkor ezt a receptet készítem el.…..
akTa 2017.08.01 14:30:12
@Attilajukkaja: A szerző nevében kérek elnézést az okozott álmatlan órákért, és egyéb kellemetlenségekért. Reméljük nem okozott az eset Önben maradandó károkat... h.lyeb.zi
A Google keresési statisztikái szerint minden eddiginél nagyobb bankrohamok következhetnek.Ez hatalmas veszélyt jelent a nemzetközi bank kartellek számára, melyek a betétesek megtévesztésével tettek szert hatalomra. A valóság ugyanis az, hogy nem lehet kivenni a bankokban - elvileg -…..
"Új világot építünk" (új világrendet? = NWO), így szól a Telenor szlogene... A reklámuk is hemzseg a Illuminati jelképeitől, talán mindez a véletlen műve, vagy felülről jövő parancs a reklámok készítőinek?   Piramis, felkelő nappal, a tetején fényes ponttal, ami a…..
akTa bl0gja Törtetők (Entourage) 2010.03.04 14:08:00
Mostanában bukkantam rá erre a sorozatra, és azóta teljesen rákattantam:) Egy Holywood-i sztár és barátai mindennapjait mutatja be. Jelenleg ha jól tudom a 7. évadnál járnak, én most kezdtem el a legelejéről, de gyakorlatilag 1-2 nap alatt kivégeztem az első évadot, úgyhogy…..
Anyám szokta mondani...."Olyan vagy fiam mint az időjárás" Hányszor hallotam ezt gyerekkoromban, miközben a hétvége derűs hangulatát felváltotta a hétfő, és iskolába kellett mennem.Több mint 20 éve volt, de ma is a fülemben csengnek ezek a szavak.Egyszer vidám az…..
akTa 2009.09.01 11:04:40
Tegnap volt időm olvasgatni, magyar fórumok, blogok bejegyzéseit.Arra a megállapításra jutottam, hogy a legtöbb ilyen felület, nem szól másról,mint az épp aktuális SZENT GRÁL stratégiáról.Stratégiákat, indikátorokat, indikátor kombinációkat ajánlanak egymásnak az olvasók.…..
Érdemes most résen lenni, azoknak akiknek beleillik ez a jel kereskedési stratégiájukba:  EUR/HUF                Nézzük a nagyobb képet is: Ezt a chartot csak akkor elemezed, ha eleve része ez az instrumentum kereskedési…..
Az elmúlt napokban elkezdtem egy könyvet olvasni az agy működéséről kereskedés közben.Döbbenten "falom" a szavakat. Az író 20 éve űzi a világ legizgalmasabb játékát.Teljesen egyértelművé vált, hogy pár éve azért váltam konzisztens nyerővé, mert letértem az…..
Az [origo] volt olyan tökös és megkérdezte az összes minisztériumot, hogy a válság kezdete óta mennyi plusz juttatatást adtak a minisztériumi alkalmazottaknak? A Bajnai Gordon vezette Gazdasági Minisztériumról derült ki először (Extra kajajegy Bajnaitól), hogy több alkalommal…..
akTa bl0gja Zeitgeist - The Movie 2009.08.23 14:17:00
Felvilágosító film felnőtteknek. A Zeitgeist (magyarul Korszellem) olyan témákat feszeget, amiket kereskedelmi TV-kben, rádiókban - állami tulajdonban lévő médiákban meg pláne - még pedzegetni sem mernének. Mi a kapcsolat Osama Bin Laden az olaj, Afganisztán és G.W. Bush között?…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Nos, múltkor beszámoltam 590 forintos beruházásomról, most jutottam el oda, hogy felrakjam a gépemre.Van egy elég érdekes intrója az egésznek, tart vagy 2 percig és nem szól igazán semmiről, de egész tűrhetőek voltak az animációk.Mivel az intro után sem lettem okosabb (a dobozon…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
  Bár nem PC-s hanem Atari 2600-as játék,egye fene...Soundtrack: Richard Cheese - Rape me..
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
"Az egyik legjobb dolog amire elkölthetsz 50ezer forintot" - talán ez lenne a legtöbb PSP tulajdonos válasza arra a kérdésre, hogy mi az a PSP ?! 2004-ben, Japánból indult világhódító útjára a SONY Playstation Portable fantázianévre keresztelt kézikonzolja. Az európai…..
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...
akTa bl0gja Logitech Playgear Mod 2007.05.22 12:44:00
Hétfőn sikerült a posta által kézhez kapnom a korábban Vaterán vásárolt Playgear Mod-omat. Egy kis fejtörés után - vajon, hogyan kell kinyitni a dobozát? - máris kipróbáltam. Hát hogy is mondjam... a kényelmes fejhallgatókról nem alkot új fogalmat. Gyárilag a fülesre raktak…..
akTa bl0gja Üdvözlet ! 2007.05.20 15:38:00
Hát hogyan is kezdjek hozzá... Azt hogy miről fog szólni ez a blog, még pontosan nem tudom. Azért hoztam létre, hogy a véleményemet leírjam pár dologról, PSP játékok, filmek, sorozatok, programok, és minden hasonló dologról szeretnék kritikát megfogalmazni. Ezek a tervek, aztán…..
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..